Arda ile Omuz Omuza Bu hafta İki Ünlü İsmi Konuk Ediyor

Arda ile Omuz Omuza Bu hafta İki Ünlü İsmi Konuk Ediyor
Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanan Arda ile Omuz Omuza programına güzel oyuncu Özge Özder ve Sinan Güleryüz konuk oluyor.

Kanal D ekranlarında hafta sonu saat 13.00’da ekrana gelen ve seyircinin beğenerek takip ettiği yemek eğlence programı Arda ile omuz omuza her hafta keyifli bir yayınla seyirci karşısına çıkıyor. Ünlü şefin keyifli ve bir o kadarda muzip ve eğlenceli sunumuyla seyirciyi ekrana bağlayan program aynı zamanda yayına konuk olarak aldığı ünlü isimlerle de seyircinin dikkatini çekiyor. Her hafta birbirinden ünlü konukları programa alan Arda Türkmen program boyunca o haftanın yemeğini konuğuyla birlikte ayrı ayrı yapıyor ve program sonunda da Arda Türkmen konuğunun yemeğini tadarken programa konuk olan isim ise Arda Türkmen’in yaptığı yemeği yiyor. Oldukça keyifli geçen her program sonunda konukların samimi açıklamaları ve programla ilgili yorumları da ayrıca yer alıyor.

Özge Özder ve Sinan Güleryüz Arda ile Omuz Omuza’da

Kanal D ekranlarında pazar günleri saat 13.00’da ekrana gelen yemek eğlence programı Arda ile Omuz Omuza bu hafta programına bir yerine iki ünlü ismi alıyor. Çok nadir olarak gerçekleşen bu durum şimdiden seyirciyi meraklandırırken programa konuk olan ünlü oyuncu Özge Özder ile ünlü müzisyen Sinan Güleryüz’ün mutfak performansı şimdiden merak edilmeye başlandı. Normalde tek konukla yapılan yemek bu hafta nasıl bir formatla yapılacak seyirci heyecanla beklerken ünlü isimler Arda Türkmen’in tarifiyle narenciye soslu levrek hazırlayacaklar.

Arda ile Omuz Omuza Nasıl Bir program?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kanalın diziler dışında en çok seyredilen yapımlarından biri olan Arda ile Omuz Omuza bu hafta pazar günü yine seyirciyi ekrana bağlamayı hedefliyor. Öğlen kuşağında hafta sonunu evinde geçirenlerin keyifle takip ettiği program Arda Türkmen tarafından hazırlanıyor. Ünlü şefin her hafta belirlediği yemeği ünlü bir isimle ve sadece sesli tarifiyle yapmaya çalıştıkları programda oldukça renkli ve keyifli anlar yaşanıyor. Arda Türkmen’in ne yaptığını ve nasıl yaptığını bilmeyen yarışmacı sadece sesli komutlarla kendisinden istenilen yemeği yapmaya çalışıyor ve bu sırada da birçok yanlış yapıyor ve Arda Türkmen’in söylediklerini yanlış anlayarak ya da geç kalarak türlü hallere giriyor. Oldukça eğlenceli bir formata sahip program Pazar günlerinin en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Arda ile Omuz Omuza her Pazar saat 13.00’da Kanal D ekranlarında.

01-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar