Özge Özpirinçci Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor

Özge Özpirinçci Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor
Setlere bebek arası veren ve ekranlardan bir süredir uzak kalan Özge Özpirinçci Show Tv’de ekrana gelecek aile dizisiyle yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor.

Show Tv yeni yayın dönemine büyük bir iddiayla ve hırsla hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon pazartesi akşamı ekrana gelen Üç Kuruş adlı diziden beklediği reytingi alamayan kanal yeni sezonda rakiplerinin gerisinde kalmamak için hazırlıklarını hızlandırdı. Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde kanalın en iddialı yapımları arasında yer alacak olan Aile adlı diziye özel önem veren kanal dizinin oyuncu kadrosunun da üst düzey oyunculardan olması için yapım şirketi Ay Yapım’la özel bir çalışma yürütüyor. Aile adını taşıyan yeni dizi için şimdilerde Ay Yapım son dönemin başarılı ve üst düzey oyuncularından biri olan ve bir süredir ekranlardan ayrı kalan Özge Özpirinçci ile görüşmelere başladı.

Özge Özpirinçci Ekranlara Dönüyor

Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan ve yer aldığı film ve dizilerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci bir süredir ekranlardan uzak kalıyordu. Setlere bebek arası veren güzel oyuncunun dünyaya yeni gelen bebeğiyle ilgilenmek için bir süredir verdiği bu zorunlu ara sonunda bitiyor. Kızı Mercan’ın ilk dönem bakımlarını bizzat kendisi yapmak isteyen Özge Özpirinçci bu dönemin sonuna geldiğini düşündüğü için artık yeniden setlere dönme kararı aldı. Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde Show Tv’nin iddialı ve kesinlikle reyting beklediği dizilerden biri olan Aile dizisi ile görüşmelerini sürdüren oyuncunun Aile dizisiyle ekranlara dönmesi bekleniyor. Cast çalışmaları devam eden diziyle ilgili son hazırlıklar sürerken dizinin en geç ağustos ayı ortalarında sete çıkması bekleniyor.

Şu Sıralar Tatilde

Ekranlara Aile adlı diziyle yeniden dönmek için görüşmelerini sürdüren güzel ve başarılı oyuncu Özge Özpirinçci şu sıralar eşi Burak Yamantürk ve kızı Mercan ile Bodrum’da tatil yapıyor. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizide güzel oyuncunun Hülya adlı bir kadına hayat vereceği öğrenildi. Dizide Hülya’nın çocuklarıyla birlikte yaşadığı hayat ekrana gelecek. Dizide Hülya’nın oğlu Aslan ile psikolog Devin (Özge Özpirinçci) arasında tutkulu bir aşk yaşanacak. Suç ve mafya öğelerinin de ön plana çıkacağı dizide Devin karakterini Özge Özpirinçci’nin kabul edip etmeyeceği yakında belli olacak.

03-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar