TRT1 Dizisi ‘Seni Kalbime Sakladım’ Final Yapıyor!

TRT1 Dizisi ‘Seni Kalbime Sakladım’ Final Yapıyor!
Bir yaz dizisi daha final yapıyor! Başrollerini Sevda Ergenci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizisnden erken final kararı. Dizi bitiyor mu? İşte detaylar

Sev Yapım imzalı TRT1 ekranlarının ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizisinden izleyiciyi üzen bir haber geldi. ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizisi final yapıyor! Alper Aydın ve Ayhan Bölükbaşı’nın yapımcılığını üstlendiği ilk bölümü ile 30 Haziran 2022 tarihinde TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi henüz yayınlanacak bölüm sayısına ulaşamadan final kararı aldı. Dizinin proje tasarımını Ayhan Bölükbaşı ve Salih Fahlioğulları’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in ve görüntü yönetmenliğinde Cengiz Fazlıoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Burcu Yılmaz ve Pınar Kaya’nın kaleme aldığı dizinin başrollerini Ekin Mert Daymaz ve Sevda Ergenci paylaşıyor. Romantik komedi türündeki dizi yaz dönemi için yayınlanıyordu ancak, yaz sezonu bitmeden birçok yaz dizisi gibi erken final kararı aldı. Kanalların bu yaz sezonunda istenilen karşılığı bulamadığı gözüken diziler bir bir final kararı almaya başladı, bu diziler arasında ‘Sevme Zamanı’, ‘İçimizdeki Ateş’, ‘Gizli Saklı’ ve son olarak ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizileri yer alıyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor? Bitiyor mu? Neden final yapıyor? Ne zaman final yapacak? Kaçıncı bölümde final yapacak? İşte diziyle alakalı merak edilenler…

‘Seni Kalbime Sakladım’ Dizisi Bitiyor Mu? Neden Final Yapıyor?

Başrollerini genç kızların hayranı olduğu Ekin Mert Daymaz ve yine genç jenerasyonun beğendiği bayan oyunculardan Sevda Ergenci’nin paylaştığı ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizisi bitiyor. Final yapıyor.

Son dönemde yayınlanan hem sezon dizilerinin hem yazlık dizilerin genel sorunu olan reyting düşüklüğü bir dizinin daha sonunu getirdi. Kanallarda yayınlanan yazlık diziler bu yıl beklenen performansı gösteremedi ve bir dizi daha final kararı almış oldu.

TRT1’in Sev Yapım imzalı dizisi ‘Seni Kalbime Sakladım’da aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile ‘yekparmak vale’ olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyor.

‘Seni Kalbime Sakladım’ Dizisi Ne Zaman, Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Her hafta Perşembe saaat 20.00 de TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizisi 30 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. 4 Ağustos Perşembe günü 6. Bölümü ile ekranlara gelecek dizi 11 Ağustos Perşembe günü final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

1.Sezonuyla TRT1 ekranlarında yayınlanan Sev Yapım imzalı Seni Kalbime Sakladım dizisi 7. Bölümüyle final yapacak.

Dizinin oyuncuları ve karakterleri arasında Sevda Ergenci (Zeynep Gören), Ekin Mert Daymaz (Civanmert Korkmaz), Gökçe Akyıldız (Deren Tokgöz), Mehtap Bayri (Türkan Korkmaz), Elçin Afacan (Reyhan Korkmaz), Evren Duyal (Firuze), Osman Alkaş (Yusuf Abdullah Gören), Gülseren Gürtunca (Adalet Gören), Tarık Ündüz (Canberk), Berke Üstdiken (Güven), Ali Öner (Mete), Emre Taşkıran (Pamir), Derda Yasin Yanal (Olcay) ve Sibel Aytan (Suzan/Suzi) gibi isimler rol alıyor.

03-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar