Hakime Hanım Dizisinin Adı Değişti Konusunu Hazırlıyorum

Hakime Hanım Dizisinin Adı Değişti Konusunu Hazırlıyorum
Atv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Hakime Hanım’ın adı değişti. Vahide Perçin’in başrolünde yer alacağı dizinin yeni adı Benim Mutlu Ailem oldu.

Yeni sezonda ekrana gelecek iddialı projelerden biri olan ve hazırlıkları uzun süre başlayan Hakime Hanım dizisi ile gelişmeler son günlerde sıklaşmaya başladı. Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Tims & B Yapım ortaklığında hazırlanan dizide Hakim Hanım karakterini ünlü oyuncu Vahide Perçin’in canlandıracağı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Uzun süredir hazırlıkları süren ve yakında çekimlere başlayacak olan dizi eylül yayın döneminin iddialı dizileri arasında gösteriliyor. Son dönemlerde artan adalet ve hukuk mücadelesinin anlatıldığı dizilerden sonuncusu olacak dizide ünlü oyuncu Vahide Perçin Hakime Ülkü Hanım’ı canlandıracak. Bu arada dizinin uzun süredir konuşulan adı olan Hakime Hanım adı da Benim Mutlu Ailem olarak son halini aldı.

Hakime Hanım’ın Adı Benim Mutlu Ailem Oldu

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan Hakime Hanım dizisinin adı Benim Mutlu Ailem olarak son halini aldı. Uzun süredir hakkında yazılıp çizilen ve cast çalışmalarında oldukça titiz bir hazırlık dönemi geçiren dizinin adı Hakime Hanım olarak belirlenmişti. Ancak dizinin son hazırlık döneminde adı benim Mutlu Ailem olarak değiştirildi. Senaryosu Ayfer Tunç tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen kadrosunda ise geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Murat Saraçoğlu oturacak. Sete en geç Ağustos ayı ortasında çıkması beklenen dizinin eylül ayının ikinci haftasında yayına girmesi bekleniyor.

Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu Partner Oldu

Atv ekranlarında yayına girecek olan kanalın ve yapım şirketlerinin büyük beklenti içinde olduğu Benim Mutlu Ailem dizisinde Hakime Ülkü Hanım karakterine Vahide Perçin hayat verirken ünlü oyuncuya eşlik edecek isim ise Mustafa Uğurlu oldu. Mustafa Uğurlu’nun dizide Vahide Perçin’in eşini canlandıracağı öğrenildi. Dizide Hakime Ülkü Hanım eşinin bambaşka yüzüyle tanışacak ve hikayeler nefes kesen olaylarla şekillenecek ve gelişecek. İstanbul’da çekilecek dizide adliye ortamındaki davalara ve özellikle insan hikayelerine geniş şekilde yer verilecek. Son hazırlıkları yapılan dizinin başlaması seyirciler kadar ünlü oyuncu Vahide Perçin’in sevenleri tarafından da merakla bekleniyor. Benim Mutlu Ailem çok yakında Atv ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

03-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar