Özge Özpirinçci'nin yeni dizisi

Özge Özpirinçci'nin yeni dizisi
Uzun süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Özge Özpirinçci'nin yeni dizisi belli oldu. Yaz sezonunda Fox TV'de yayınlanacak olan dizinin başrol oyuncusu olarak seçilen Özge Özpirinçci'nin bu haberi sevenlerini mutlu etti.

Yeni sezon dizileri teker teker ekranlara gelmeye başladı. Son olarak internetin yeni fenomen dizisi Fİ'ye konuk oyuncu olarak katılan güzel oyuncu Özge Özpirinçci yeniden bizlerle olacak. Japon uyarlaması ‘Anne’ dizisinin yazarına ait olan Woman (Kadın) adlı dizi yeni sezonda Fox Tv'nin yeni dizisi olacak. Bu dizinin başrol oyuncusu olarak da başarılı isim Özge Özpirinçci seçildi. Dizinin ekim ayında Fox Tv'de yayınlanması bekleniyor. Yeni dizi Kadın'ın yeni bölümlerini canlı izlemek için Fox Tv Canlı İzle adresini ziyaret edebilirsiniz...

Özge Özpirinçci yeniden ekranlarda!

Aşk Yeniden adındaki romantik komedi dizisinde başrol oynayan Özge Özpirinçci'nin hayranları gelen bu habere çok sevindi. Yuji Sakamoto’nun projesi olan 2013 yapımı Woman uyarlaması olacak dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bakalım dizi tutacak mı?

Çoban Yıldızı hayranlarını üzdü!

Başrollerini Selin Şekerci ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Çoban Yıldızı dizisinden gelen bu haber hayranlarını üzdü. Güzel oyuncu Selin Şekercibu haberi kendi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte o haber..

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Çoban Yıldızı'ndan gelen haber hayranlarını derinden etkiledi. Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı Çoban Yıldızı final yapıyor. Most Production tarafından hazırlanan dizi Çoban Yıldızı 22 Haziran 2017 Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda edecek. Final bölümü canlı izlemek için Fox Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz.

22-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar