Özgü Namal hangi diziden teklif aldı?

Özgü Namal hangi diziden teklif aldı?
Bir yıl önce eşi Serdar Oral'ı genç yaşta kaybeden ve uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Özgür Namal'a çeşitli projelerden teklif gelmeye devam ediyor.

Genç yaşında çok sevdiği kocasını kaybederek uzlete çekilen ve hiçbir projede yer almayan Özgü Namal'a teklif gelmeye devam ediyor. Hayranları merak ediyor, Özgün Namal hangi izlenme rekorları kıran diziden teklif aldı? Teklifi doğrulayan usta oyuncunun tepkisi araştırılıyor. Hükümsüz diziisnden ayrıldıktan sonra ekranlardan ısrarla kaçan Özgü Namal kimdir? Şimdi detaylar

Özgü Namal hangi diziden teklif aldı?

Bir yıl önce eşi Serdar Oral'ı genç yaşta kaybeden ve uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Özgür Namal'a çeşitli projelerden teklif gelmeye devam ediyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye salı günlerine damga vuran reyting şampiyonu Masumlar Apartmanı dizisinden usta oyuncu Özgü Namal'a teklif gitti. Eşinin ani ölümü nedeniyle başarıyla oynadığı Hükümsüz dizisinden de ayrılan Namal ise bu teklife sıcak bakmadı. Usta oyuncunun çevresine en büyük isteğinin kocasının emaneti çocuklarına daha çok zaman ayırmak. Ünlü oyuncunun sırf bu nedenle kısa oldukları için sadece dijital projede oynayabileceği öğrenildi. Geçen yıl eşi Serdar Oral’ı kaybeden ödüllü oyuncu halen travmayı atlatabilmiş değil. İçinde bulunduğu psikolojik travmaya uygun olarak Masumlar Apartmanı’ndan teklif aldığı kulislerde konuşuluyor. Bu sezon düşen reytinglerine çare bulmak için diziye etkili bir oyuncu ve karakter sokmak için harekete geçen Masumlar Apartmanı  senaristi Özgü Namal’la bağlantıya geçti. Yapımcı Onur Güvenatam da başarılı oyuncuya hatırı sayılır ciddi bir rakam önerdi. Ancak tüm girişimlere rağmen ünlü oyuncunun teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. 

Özgü Namal Kimdir?

1978 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu’nda profesyonelliğe geçiş yapan Namal, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda da oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda iyi bir fotoğrafçı olan Özgü Namal, uzun yıllar görev yaptığı Kurtlar Vadisi ile şöhreti yakaladı. Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti. Yetenek Sizsiniz Türkiye’de jüri üyeliği yapan Namal, Oktay Kaynarca ile evlendi. 6 yıl sonra boşandı. Ahmet Serdar Oral ile evlenen ve 2 çocuk sahibi olan Özgü Namal, geçtiğimiz yıl eşi Ahmet Serdar Oral’ı kalp krizi sonucu kaybetti.

07-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar