Ünlü oyuncu Jessica May'in yeni projesi belli oldu

Ünlü oyuncu Jessica May'in yeni projesi belli oldu
Maria ve Mustafa dizisinin güzel başrolü Jessica May'in hangi projede yer alacağı belli oldu. Brezilyalı ünlü oyuncu Jessica May başrolü kiminle paylaşacak? İşte detaylar…

Televizyon dünyası yeni sezona bir birinden özel yapımlarla girdi. Birçok yeni dizinin yayına başladığı sezonda reyting savaşları devam ediyor. Bazı diziler ise geçen sezonda erken finale gitmişti. Atv'de yayınlanan Maria ve Mustafa da o dizilerden biriydi. Başrolde Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May vardı. Güzelliği ile dikkat çeken Jessica May'in yeni sezon projelerinde olmaması da oyuncunun hayranlarını üzmüştü. Tv 100'ün haberine göre Jessica May 4 bölümlük bir tv filmi için anlaşma imzaladı. Kanal D'de yayınlanacak Gönül Hırzısı Tv Filminde başrol Jessica May olacak.

Jessica May'e Gönül Hırsızı'nda kim eşlik edecek?

Ünlü oyuncu Jessica May'den beklenen haber geldi. May yeni sezonda Kanal D'de yayınlacak Gönül Hırsızı filminde başrol oynayacak. 4 bölüm çekilmesi planlanan Gönül Hırsızı'nda Jessica May, Ayhan Sicimoğlu ve Yağız Can Konyalı ile başrolleri paylaşıyor. Usta yönetmen Metin Balekoğlu'nun da olduğu proje tv filmi formatında çekilecek. Gönül Hırzısı filminin senaryosu ise Alper Emre tarafından yazılıyor. Yeni dizilerle yeni yayın dönemine başlayan Kanal D, iddialı bir projeyi daha seyirciyi buluşturacak. Jessica May'in de setlere döndüğü Gönül Hırsızı merakla bekleniyor.

Jessica May kimdir?

Kanal D'de yayınlanacak 4 bölümlük tv filmi Gönül Hırsızı'nda başrol oynayacak Jessica May geçen sezon Maria ve Mustafa dizisinde başrol oynamıştı. Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Brezilya'da doğdu. Ünlü oyuncu Jessica May 2018 yılında fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlendi. Türkiye'de Yeni Gelin dizisi ile tanınan May, birçok yapımda yer aldı. Brezilya'da model olarak başladığı kariyerine oyuncu olarak devam ediyor. Jessica May 2019 yılında Dert Bende filmi ile de sinemaya adım attı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olmayı başaran Jessica May seyirci tarafından da tutulan bir isim oldu. Jesica May'in de rol alacağı Gönül Hırsızı tv filmi de heyecanla bekleniyor.

07-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar