Özgü Namal’a sürpriz partner

Özgü Namal’a sürpriz partner
Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan başarılı ve güzel oyuncu Özgü Namal yeniden setlere dönüyor. Oyuncunun rol arkadaşı ise ünlü isim Özcan Deniz oldu.

Türk dizi ve film dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan ve yer aldığı projelerdeki üstün performansıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu Özgü Namal uzun süredir ekranlarda yer almıyordu. Setlerden uzak bir hayat süren ünlü ve güzel oyuncu yaklaşık 9 yıldır uzak kaldığı ekranlardan ve sevenlerinden daha fazla ayrı kalamadı ve yeniden setlere dönmek için karar aldı. Ünlü oyuncu Özgü Namal’ın yeniden setlere dönecek olması sektörde büyük etki yaratırken ünlü oyuncunun nasıl bir projeyle ekrana geleceği ve partnerinin kim olacağı soruları sorulmaya başlandı. Sevenlerinin büyük heyecanla karşıladığı bu gelişme sonrasında Özgü Namal’ın Gold Film ile el sıkıştığı ve Gold Film’in yeni sezonda büyük bir iddia ile hazırlıklarına başladığı Kızıl Goncalar adlı dizi ile ekranlara döneceği öğrenildi. Ünlü isme sette partner olacak isim ise en az Özgü Namal kadar heyecan uyandırdı.

Özgü Namal & Özcan Deniz

9 yıl sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Özgü Namal Gold Film tarafından hazırlıkları süren Kızıl Goncalar adlı dizi ile el sıkıştı. Hazırlıkları başlayan ve senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı dizi için Gold Film oldukça titiz davranıyor. İşini şansa bırakmak istemeyen ve yeni sezonda mutlak başarı elde etmek isteyen Gold Film Kızıl Goncalar için Özgü Namal’a partner olarak bir ünlü isimle daha el sıkıştı. Güçlü bir oyuncu kadrosu kurmak isteyen Gold Film Özgü Namal’a partner olarak Özcan deniz ile anlaşmaya vardı. İkilinin Kızıl Goncalar adlı dizide yan yana oynayacak olması sosyal medyada ve sektörde geniş yankı uyandırdı. Hazırlıkları süren dizinin kadrosuna çok yakında başka ünlü isimlerin de katılması bekleniyor. Yeni yayın dönemi için hazırlanan dizinin yayıncı kanalı ise henüz belli olmadı.

Özgü Namal projeleri neler?

Dizi ve film sektörünün ünlü oyuncularından biri olan Özgü Namal bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol aldı. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Affet Bizi Hocam, İkinci Bahar, Fosforlu Cevriye, Yeditepe İstanbul, Sır Çocukları, Kurtlar Vadisi, Hayat Bilgisi, Büyü, Anlat İstanbul, Organize İşler, Koca Kafalar, Mutluluk, Güneşin Oğlu, İncir Çekirdeği, Benim Annem Bir melek, Koyu Kırmızı ve Hanımın Çiftliği bulunmaktadır.

07-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar