Şarkıcı Simge’nin Mezuniyet Heyecanı

Şarkıcı Simge’nin Mezuniyet Heyecanı
Ünü şarkıcı Simge Sağın yıllarca ara verdiği okuluna geri dönerek ara verdiği eğitimini tamamladı ve okulundan mezun oldu

Magazin basınında ve müzik dünyasında başarılı isimlerden biri olarak gösterilen genç şarkıcılardan biri olan şarkıcı Simge Sağın ara verdiği eğitimini tamamlayarak İstanbul Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. Daha önce aynı okulda eğitim görürken eğitimine ara veren ünlü ve güzel şarkıcı özellikle koronavirüs sebebiyle yaşanılan pandemi günlerini ve bu pandemi sebebiyle konser olmamasını fırsata çevirdi ve ara verdiği okula geri dönerek yarım kalan eğitimini tamamladı. Mezun olan ve bu mutluğu sevenleriyle paylaşan ünlü şarkıcı kep giyerek bu arzusunu da yerine getirmiş oldu. Mezun olmak için iki dersi kalan ve eğitimine ara veren genç isim bu iki dersi verdi ve artık o da okullu şarkıcılar arasına adını yazdırdı.

Simge Kep Attı

Genç ve güzel isimlerden biri olan şarkıcı Simge İstanbul Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünü kazanarak bu okulda eğitim görmeye başlamıştı. Ancak genç şarkıcı iki dersi kala eğitimine ara verdi ve okuldan mezun olamadı. Daha sonra pandemi sebebiyle konserlerin yapılamasını fırsat bilen Simge Sağın eğitimine kaldığı yerden devam ederek kalan iki dersini verdi ve okuldan mezun olmaya hak kazandı. Okulun mezuniyet törenine de katılan genç şarkıcı burada sınıf arkadaşlarıyla birlikte kep atarak mezuniyeti kutladı. Simge Sağın yaptığı açıklamada “kendimi o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum. Şimdi diplomalı ve konservatuar mezunuyum” ifadelerini kullandı. Biz de ünlü şarkıcıyı okulundan mezun olduğu için tebrik ediyoruz.

Simge Sağın Kimdir?

Genç ve başarılı şarkıcılardan biri olan Simge Sağın 8 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünde okumaya başlayan başarılı şarkıcı daha sonra okulu yarıda bırakmıştır. Yıllar sonra tekrar okula dönen Simge Sağın bu okuldan mezun olmuştur. Bu güne kadar pek çok başarılı şarkıya imza atan ünlü isim Yeni Çıktı ve Ben Bazen adlı albümlere imza atmıştır. Genç isim ayrıca Her Şey Aşktan adlı dizide de rol almıştır.

10-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar