Passaparola yeni isimi ile ekranlara geri dönüyor!

Passaparola yeni isimi ile ekranlara geri dönüyor!
Geçmiş zamanların çok sevilen bilgi yarışması Passaparola yeniden ekranlara dönüyor. Hem de yeni isimi ve sunucusu ile..

Bir zamanların çok sevilen yarışma programı yeni adı ve sunucusu ile ekranlara geri dönüyor. TV8 ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkacak olan programın yeni adı ne? Yeni Passaparola yarışmasının sunucusu kim olacak? İşte detaylar..

İzleyicileri ekran başına kilitleyen bilgi yarışması Passaparola hayranlarına sevindiren haber geldi. Passaparola, 2002'de başlayan ve dolu dolu 627 bölüm ile ekranlarda boy gösteren nefes kesici bir bilgi yarışması formatıydı. Yayınladığı dönemde sunuculuğunu Metin Uca, Mehmet Ali Erbil ve Mesut Yar gibi isimler yapmıştı. Hatta Metin Uca, Passaparola yarışması ile adeta özdeşleşmişti.

Passaparola yeni adı ‘Parola Parola’ ile yeniden ekranlarda!

Passaparola yeni sezonda yeni adı ‘Parola Parola’ ile ekranlara gelecek. TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan ‘Parola Parola’ yarışmasının yeni sunucusu ise "Kaan Sekban Saçmalar" adlı ev yapımı canlı talk showları ile tanınan Kaan Sekban oldu. 'The Alphabet Game' uyarlaması olan program bilgi yarışmasının eski sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da izleyicinin büyük ilgi odağı olacağı kesin. Merakla beklenen yeni adı ile ‘Parola Paralo’ yarışmasının TV8 ekranlarında yayınlanacağı belirtilirken, hangi tarihte başlayacağı konusunda net bir bilgi verilmedi. TV8'in sosyal medya hesabından yayınlanan postta ‘’Dünya televizyon tarihinin en önemli yarışmalarından biri "Parola Parola" Kaan Sekban’ın sunumuyla çok yakında TV8'de.'' ifadelerine yer verildi.

Passaparola yarışması nedir?

Passaparola'da üç yetenekli yarışmacı, elenmemek için çekişirken aynı zamanda final etabında avantaj sağlamak için doğru cevaplar vermek zorundadır. Finalde, en yüksek puana sahip olan yarışmacı, son şampiyonla karşı karşıya geçer. İki taraf da sorulara alfabetik sıraya göre cevap vermeye çalışarak rakibini alt etmeye çalışır. 

Parola Parola sunucusu Kaan Sekban kimdir?

Kaan Sekban, 18 Ocak 1983'te İstanbul'da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. Uzun yıllar Garanti Bankası'nda çalıştı, ancak istediği terfiyi alamayınca bankadan istifa etti. Oyunculuk tutkusunu keşfettikten sonra çeşitli atölyelere katılarak oyunculuk alanında kendini geliştirdi. Evde çektiği skeçlerle sosyal medyada ün kazandı ve daha sonra müzikal bir yapımda rol aldı. 2017 yılında "Tebrikler Kovuldunuz!" adlı kitabı yayımlandı ve okuyucuların beğenisini kazandı. Kitap, bir derginin okuyucu anketinde "yılın en iyi liderlik kitabı" seçildi. Sonrasında sahne performanslarına odaklanarak "Kaan Sekban Saçmalar" adlı tek kişilik gösteriler sergilemeye başladı.

13-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar