Almanya - İskoçya CANLI İZLE

Almanya - İskoçya canlı izle ve UEFA Euro 2024 açılış maçını kaçırma. A Grubu mücadelesinde taraflar sahaya çıkacak, maçın tüm heyecanı Canlı TV'de yaşanacak.

Heyecanla beklenen  UEFA Euro 2024  en sonunda geldi çattı. A Grubu ekipleri ev sahibi Almanya ve İsviçre arasındaki açılış maçıyla beraber turnuva başlamış olacak.  Almanya - İskoçya  mücadelesinin ilk düdüğü 14 Haziran Cuma akşamı TSİ 22:00'de çalacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak mücadele Munich Football Arena'da oynanacak. Milyonların gözü kulağı bu maçta olacak. Karşılaşmayı izlemek için büyük heves duyan futbolseverler bütün heyecanı bu adres üzerinden yaşayabilecek. İnternette  "Almanya - İskoçya canlı izle"  aramaları maçın başlamasına kısa bir süre kala tavan yaptı. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tüm maçları 19 yıldır olduğu gibi yine Canlı TV üzerinden de izlenecek.

Almanya Euro 2024 kadrosu

Kaleci:  Oliver Baumann, Manuel Neuer, Alexander Nübel, Marc-André ter Stegen.

Defans:  Waldemar Anton, Benjamin Henrichs, Joshua Kimmich, Robin Koch, Maximilian Mittelstädt, David Raum, Antonio Rüdiger, Nico Schlotterbeck, Jonathan Tah.

Orta saha:  Robert Andrich, Chris Führich, Pascal Groß, İlkay Gündoğan, Toni Kroos, Jamal Musiala, Aleksandar Pavlović, Leroy Sané, Florian Wirtz.

Forvet: Maximilian Beier Niclas Füllkrug Kai Havertz Thomas Müller Deniz Unday.

İskoçya Euro 2024 kadrosu

Kaleci:  Zander Clark, Craig Gordon, Liam Kelly.

Defans:  Liam Cooper, Grant Hanley, Jack Hendrey, Ross McCorie, Scott McKenna, Ryan Porteous, Anthony Ralston, Andy Robertson, John Suttar, Greg Taylor, Kieran Tierney,

Orta saha:  Stuart Armstrong, Ryan Christie, Billy Gilmour, Ryan Jack, John McGinn, Callum McGregor, Kenny Mclean, Scott McTominay.

Forvet:  Che Adams, Ben Doak, Lyndon Dykes, James Forrest, Lawrence Shankland.

Euro 2024'de A Grubu'nda Almanya, İskoçya, İsviçre ve Macaristan mücadele ediyor. Grupta favori konumunda bulunan ekip, turnuvanın da favorilerinden biri olan Almanya'dan başkası değil. Avrupa Şampiyonası'nın gediklilerinden İsviçre ise panzerleri zorlayabilecek birtakım olarak göze çarpıyor. Euro 2020'de tüm otoriteleri şaşırtarak grubunda Almanya ve Fransa'ya karşı kaybetmeyen Macaristan da grubun dikkat çeken bir diğer ekibi. 3. kez Avrupa Şampiyonası'na katılan İskoçya ise tarihinde ilk kez gruptan çıkmak için mücadele edecek. Grup aşamasında grubunu ilk 2 sırada bitiren takımlar ve en yüksek puanı toplayan 4 grup üçüncüsü gruptan çıkma şansı elde edecek.

14-06-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler