Survivor All Star'ın Şampiyonu Ogeday!

Survivor All Star'ın Şampiyonu Ogeday!
Survivor All Star yarışmasında nefes kesen finalle birlikte sona gelindi. Zorlu mücadelenin kazanan isim Ogeday Girişken oldu.

TV8 ekranlarının efsane yarışması Survivor All Star'da nefes kesen bir mücadele yaşandı. Unutulmaz Survivor yolculuğunun sonuna gelindi. Binlerce seyircinin heyecanla beklediği an geldi. Tüm gözler İstanbul'da gerçekleşen canlı yayındaki büyük finaldeydi. Ve Survivor All Star 2024 şampiyonu belli oldu! Ogeday, Batuhan, Seda ve Nefise arasındaki büyük finalde kim zaferi tattı? İşte Survivor 2024 şampiyonu..

Survivor All Star 2024 Şampiyonu: OGEDAY GİRİŞKEN!

Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024'ün heyecan dolu final gecesinde dört güçlü yarışmacı mücadele etti. Batuhan Karacakaya, Ogeday Girişken, Nefise Karatay ve Seda Ocak İstanbul'daki büyük finale gitmeye hak kazandılar. Yarı finalde Ogeday ve Seda, İki finalist olurken,  Ogeday ve Seda, yarı finalde belli olurken finale direkt olarak adını yazdıranlar ise Batuhan ve Nefise olmuştu. Bugün İstanbul'da canlı yayınla ekranlara gelen final bölümünde Seda, Batuhan, Nefise ve Ogeday'ın nefes kesen mücadelesinin sonunda Survivor All Star 2024'ün şampiyonu belli oldu.

Tüm Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği an geldi. Seda ve Batuhan'ın elenmesinin ardından şampiyonluk için yarışan iki isim Nefise ve Ogeday olmuştu. Survivor All Star 2024 finalinde Nefise'ye karşı mücadele eden Ogeday, 6-2'lik skorla yarışmadan zaferle ayrıldı. Survivor All Star 2024'ün şampiyonu Ogeday Girişken oldu ve Survivor All Star 2024 kupasını kaldırdı.

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

1992 doğumlu Adanalı Ogeday Girişken, 2017 yılında Survivor'a katıldı ve All Star 2024 sezonunda şampiyon oldu. Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun olan Girişken, Fenerbahçe'de kürek sporu dalında yer aldı. Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda 8. oldu. 2017 yılında katıldığı Survivor'u şampiyon olarak tamamladıktan sonra ünlünen Ogeday, dizi ve filmlerde de rol almaya başladı. Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi başarılı yapımlarda boy göstermiştir. 

Ogeday Girişken 2017 yılında katıldığı Survivor'da Adem Kılınçcı ile kaldığı finalde sms oylamasını kazanarak, Survivor 2017 şampiyonu olmuştur. Survivor All Star 2024'ü de kazanan Ogeday Girişken'İn iki Survivor kupası olmuştur.

13-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar