Payitaht Abdülhamid 100. bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 100. bölüm izle
Payitaht Abdülhamid 100. bölüm izle; TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi 13 Aralık Cuma günü 100. bölümüyle ekrana geldi.

Payitaht Abdülhamid 100. bölüm izle; Payitaht Abdülhamid dizisi 3. sezonuyla TRT 1'den ekrana geliyor. 13 Aralık Cuma günü saat 20:00'da, geniş kitlelerce takip edilen dizinin 100. bölümü ekrana gelecek. Türlü entrikalara sahne olan dizinin 100. bölümünde neler yaşanacak? Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde neler yaşanmıştı. Dizinin 100. bölümünü internet üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz. İnternetten televizyon izlemek denince akla ilk gelen adreslerden biri canlitv.com oluyor. Yayınlanan son bölümü izlemek için yapmanız gereken tek şey aşağıda yer alan bağlantıya tıklamak. Daha sonra dizinin keyfini istediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid izle

Sultan II. Abdülhamid dönemi Payitaht Abdülhamid dizisiyle birlikte televizyon ekranına taşıyor. En çok izlenen diziler arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Özlem Conker, Hakan Boyav, Can Sipahi, Selen Öztürk, Güven Kıraç ve Gürkan Uygun gibi isimleri görüyoruz. TRT 1 tarafından ekrana getirilen dizinin yapımını ise ES Film üstleniyor.

Payitaht Abdülhamid dizisi 13 Aralık Cuma günü 100. bölümüyle ekrana gelecek. TRT 1'de hali hazırda yayınlanan dizilere baktığımızda Payitaht Abdülhamid dizisi en uzun süredir ekranda olan dizi konumunda bulunuyor. Her Cuma günü ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisi tam 3 sezonu devirmiş durumda. Payitaht Abdülhamid dizisinin elde ettiği reyting oranlarına da baktığımız zaman en çok ilgi gören diziler arasında görünüyor. Bu nedenle de daha uzunca süre ekranlarda görmemiz olası.

Payitaht Abdülhamid dizisinin 100. bölümünde yaşananlar

Gustav, Selim Paşa tarafından vurulur. Bu olay Abdülhamid'in Gustav ile ilgili olumsuz düşüncelerini arttırır. Kendileri için tehdit oluşturan düşman Gustav mıdır? Abdülhamid, düşmanın Gustav olup olmadığını anlayabilecek midir? Ahmet Paşa ise devletin içine sızan organizasyona ulaşmak için çaba sarf etmektedir. Abdülhamid hiç düşünmediği birinin ihanetine uğrayacaktır. Abdülhamid, kimin suçlu kimin masum olduğunu öğrenmek için bir plan yapar. Planın sonunda kendisini arkadan bıçaklayanların kimliğini tespit eder. Çok daha fazlası Payitaht Abdülhamid dizisinin 13 Aralık Cuma günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşacak bölümde yaşanacak.

13-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar