Payitaht Abdülhamid 102. Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamid 102. Bölüm İzle!
Payitaht Abdülhamid 102. Bölüm İzle; 27 Aralık Cuma akşamı 102. Bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamid Dizisi'nin 102. Bölümünü tek Parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

TRT 1 ekranlarında bu akşam 102. bölümüyle ekrana gelecek olan Payitaht Abdülhamid Dizisi bu akşam yine seyirciyi ekrana kilitleyecek. Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Gökhan Uygun gibi usta oyuncuların rol aldığı dizi yayınlanmaya başladığı günden itibaren seyirci tarafından heyecanla ve merakla seyredilmeye devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde yaşanan olayları ve 2. Abdülhamid'in padişahlığını anlatan dizi zaman zaman siyasi hayatımıza yaptığı göndermelerle de gündeme geliyor. Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid'in son bölümünü tek parça izlemek için detaylar habeimizde!

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

TRT 1 ekranlarının en çok seyreedilen ve merakla takip edilen dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid bu akşam 102. bölümüyle ekrana geldi. başladığı günden itibaren sosyal medyada da da sıklıkla gündem oan dizi TRT 1''in en başarılı yapımlarından biri olarak gösteriliyor. Abdülhamid'in Osmanlı Devleti'ni ayakta tutmak için geliştirdiği ve başka devletlerle adeta kedi fare gibi oynadığı stratejilerin ele alındığı yapımda son bölümlerde oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Abdülhamid ile Zalman arasında yaşanan strateji oyunları sonunda Abdülhamid tutuklattığı Karaso'dan kendisine düşman olanları öğrenmeye çalışır. Zalman ise bu arada Karaso'nun konuşmasını engellemeye çalışmaktadır. 

Payitaht Abdülhamid 102. Bölüm Özeti!

Osmanlı devleti'nin son dönemlerinin hikaye edildiği Payitaht abdülhamid'in 102. bölümünde Ferdinand'a düzenlenen suikasti kimin gerçekleştirdiğini öğrenmek isteyen Abdülhamid, bunu Osmanlı Devleti'nin üzerine yıkmak isteyenleri engellemeyi başarır. Bu sırada Ferdinand Abdülhamid'in can düşmanı Zalman'la görüşür ve ikili güç birliği yapmaya karar verir. Ancak bilmedikleri Abdülhamid'in elinde Ferdinand'ı tahtından edecek bir belge bulunmasıdır. Tahsin Paşa ise bu arada ağır bir hastalığa yakalanır ve yataklara düşer. Zalman elinden gelen bütün gücü kullanarak Osmanlı'nın silah almasını da engellemeye, bu silahları Ferdinand'ın almasını sağlamaya çalışır. Amacı Abdülhamid ve Osmanlı'nın itibarını sarsmaktır. Abdülhamid Zalaman'ın bu çabalarına karşılık silahların parasını verecek olan Fransız maden işletmecisini sıkıştırarak madenler için ihale açtırır. Bu arada Biar ve Cemile aş evi yapmak istedikleri konakta inceleme yapmak isterler. İkili ahit sandığına açılan tüneli görecekken Balavatsky silahını hazırlar. Payitaht Abdülhamid nefes nefese izlenecek 102. Bölüm ile bu akşam saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında. 

Payitaht abdülhamid2in 102. bölümünü tek parça ve ful izlemek ve diziyle  ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin. 

27-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar