Payitaht Abdülhamid 127.Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamid 127.Bölüm İzle!
Mason Paşayı öğrenen Hechler’in yeni planı ne? Oğlunun kaçırıldığını öğrenen Bidar Sultan’ın zor kararı Payitaht Abdülhamit 127.yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Cuma akşamlarına damga vuran tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 127. Bölümüyle yine aksiyon ve heyecana izleyicisini ortak ediyor. 623 senelik şanlı Osmanlı Devleti’nin son yıllarına ayna tutan TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit 127. Bölümünde muhaliflerin öğrencileri vurdurması bardağı taşıran son hamledir. Mason Paşayı öğrenen Hechler’in yeni planı ne? Oğlunun kaçırıldığını öğrenen Bidar Sultan’ın zor kararı Payitaht Abdülhamit 127.yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid 127.Bölüm İzle!

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, Bülent İnal, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu ve İsmail Hakkı’nın başrolleri paylaştığı Payitaht Abdülhamit 127. Yeni bölümüyle TRT1 ekranlarındaki yolculuğunu sürdürüyor. Kadrosunu Vildan Atasever ve Süeda Çil ile güçlendiren Payitaht Abdülhamit 127. Yeni bölümünde planlarının ilk aşamasını tamamlayan muhalifler, oyunlarına alet ettikleri Ahmet Paşa sayesinde talebeleri vurdurtur. Manyasizade ise talebeleri saraydan kaçırma hamlesini yine Ahmet Paşa’ya yaptırarak Sultan’ın itimadını yeniden kazandırmayı maçlar. Bu arada Mason Paşanın kim olduğunu öğrenen Hechler eline geçirdiği avantajla Abdülhamid’i zor bir karar vermeye sürükler.

Abdülkadir kaçırılıyor!

Eşref’in gücünü kırmak isteyen Zakaryan, kahvehaneye baskın yapar. Eşref’e açıkça savaş ilan eden Zakaryan, Söğütlü Osman ve Emice’yi vurur. Eşref için artık Zakaryan’ı ele geçirip öldürmekten başka çare kalmamıştır. Abdülkadir’in saraydan ayrılmasını sorgulayan Bidar, oğlunu geri kazanmak isterken öğrendiği bir gerçekle yıkılır. Abdülkadir kaçırılmıştır ve oğlunun hayatı için Abdülhamid’den bilgi sızdırılması istenir. Bidar Sultan Abdülhamid’in itimadını oğlunun hayatını mı kaybedecektir? Payitaht Abdülhamid 127. Son bölümü 27 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

Payitaht Abdülhamit son bölümde neler yaşandı?

Mason Paşa, Abdülhamid’e zehirli iğne yapılması için yaptığı planda başarılı olur. Muhaliflerin planına göre hareket eden Ahmet Paşa saraya haber gönderip iğne olayına engel olmak istese de geç kalır. İlaca ve hekime güvenmeyen saray eşrafından birisi iğnenin kendi üzerinde denetir. Böylece Abdülhamid iyileşirken onun yerine kendini feda eden kişi yavaş yavaş ölüme yaklaşır. Suikastı haber veren Ahmet Paşa, Abdülhamid’in güveni tekrar kazanır. Bu arada Eşref Aziz ve ekibi amele cemiyetini harekete geçirerek onların yabancılara borçlanmalarını engeller. Mika bunun üzerine Tatavlalı ve Zakaryan’dan ağır bir hesap sorar. Sarayda ölüm ve ihanet kol gezerken Meziyet çıkagelir. Amacı bu zor günlerde Abdülkadir’in yanında olmaktır. Abdülkadir ise aşkı ve ailesi arasında tercih yapmaya zorlanır.

27-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar