Payitaht Abdülhamid 138.Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid 138.Bölüm İzle
Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, Serdar Akar ve Emre Konuk’un yönettiği TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit 138. yeni bölümünde heyecan, sadakat ve gerilim her geçen gün artıyor.

Tarihi dizileriyle ailenizin kanalı haline gelen TRT1’in 5 sezondur reytinglere damga vuran Payitaht Abdülhamid 138. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Tahsin Paşa’yı esir alan gizli örgüt, Serasker Rıza Paşa’yı da kaçırır. Hindistan üzerinden yaptığı hamle ile örgüte karşılık veren Sultan Abdülhamid, planında başarılı olabilecek mi? Şehzade Ahmet Nuri’yi yanına alan Eşref Aziz, Abdülhamid’in gizli emrini yerine getirmeye çalışırken Sarayda Emsal’e gelen mektup ortalığı karıştırır. Saliha, Emsal’in ihanet deliline karşı ne yapacak? Herkesin haremdeki haini aradıkları Payitaht "Abdülhamid" 138. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid 138.Bölüm İzle

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, Serdar Akar ve Emre Konuk’un yönettiği TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamit 138. yeni bölümünde heyecan, sadakat ve gerilim her geçen gün artıyor. Sultan Abdülhamid, Tahsin Paşa’dan sonra Serasker Rıza Paşa’nın kaçırılış karşısında köşeye sıkışmıştır. Mithras örgütüne karşı Hindistan üzerinden hamle yapan Abdülhamit, düşmanı birbirine düşürebilecek mi? Abdülhamid’in gizli emri ile Mithras örgütünün peşine düşen Eşref Aziz, Şehzade Ahmet Nuri’nin ekibe dahil olmasıyla güçlenir ve örgütün peşine hep birlikte düşerler.

Haremdeki hain kim?

Bu arada saraydaki haini bulmak için hummalı bir faaliyet yürütülürken Emsal’e gelen mektup başta Naime ve Aliye olmak üzere olayı bilenleri kuşkuya düşürür. Herkese karşı koruduğu Emsal’in ihanet delilini gören Saliha kararsız kalır. Aliye’nin peşine Fatma, başının belaya girmesine engel olmaz. Fatma, düştüğü bu zor durumdan kurtulabilecek mi? Bülent İnal, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Vildan Atasever ve İsmail Hakkı’nın başrolleri paylaştığı Payitaht Abdülhamit 138. Son bölüm 12 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

Payitaht "Abdülhamid" son bölümde neler yaşandı?

Görevli olarak İstanbul’a gelen iş adamı Cassel, Tahsin Paşa’dan Abdülhamid’in gayrinizami harp planını öğrenmek ister. Amacına ulaşamayan Cassel, gizli örgüt Mithras’ın kumandanı Nerva’ya Tahsin Paşa’yı kaçırtır. Amacı Sultan’ın Tahsin Paşa’ya karşı yapılandırma hamlesinden vazgeçmesidir. Zor durumda kalan Abdülhamid, hem devletini borçlardan hem de dostunu düşmandan kurtarmak için zekice bir plan hazırlar. Saraya çağrılarak Tahsin Paşa’yı bulmakla görevlendirilen Eşref Aziz ve ekibi yanlarında Şehzade Ahmet Nuri’yi de alarak intikam peşine düşerler.

12-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar