Mucize Doktor’da Duygulandıran Veda!

Mucize Doktor’da Duygulandıran Veda!
Mucize Doktor’un Doktor Adil’i dün akşam yayınlanan bölümde efsane bir sahneyle diziye veda etti. Gözyaşlarının sel olduğu sahnede Doktor Adil hayata veda etti.

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor’un dün akşam yayınlanan 49. Bölümünde duygulandıran bir veda yaşandı. İkinci sezonunda olan ve başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan gibi isimlerin yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde dizinin başından itibaren yer alan ve Doktor Ali Vefa’nın en yakınındaki isim olan, onu büyüten, her konuda destekleyen Doktor Adil Erdinç karakterini canlandıran usta oyuncu Reha Özcan diziye veda etti. Oldukça duygusal ve bir o kadarda dramatik bir şekilde diziden ayrılan Reha Özcan’ın diziye veda etmesi sosyal medya ve magazin dünyasında geniş yer buldu. TT listelerinde baş sıralara kadar yükselen ve seyircilerin gözyaşlarına hakim olamadıkları veda sahnesinde Doktor Adil küçüklüğünden itibaren büyüttüğü Doktor Ali Vefa’ya sıkılan kurşunların önüne atladı ve ağır yaralandı. Ameliyathanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Doktor Adil kurtarılamadı ve senaryo gereği ölerek diziye veda etti.

Ali Vefa Yetim Kaldı!

Mucize Doktor’un dün akşam yayınlanan son bölümünde adeta gözyaşları sel oldu. Dizinin başından itibaren ana kadroda yer alan ve Doktor Adil Erdinç karakterini canlandıran usta oyuncu Reha Özcan diziye veda etti. Ali Vefa’nın en yakınındaki isim olan ve küçük yaşlardan itibaren onu yanına alıp büyüten ve yetiştiren daha sonra da aynı hastanede görev yapmaya başlayan Doktor Adil dün akşam yayınlanan bölümde yine Ali Vefa uğruna yapılabilecek en büyük fedakârlığı yaptı. Hastanede tedavi gören hastalardan birinin yakının Ali Vefa’ya sıktığı mermilerin önüne atlayan Doktor Adil vuruldu ve ağır yaralandı. Ameliyathanede acil ameliyata alınan Doktor Adil, Doktor Ali Vefa ve Doktor Ferman’ın tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Son ana kadar babası yerine koyduğu Doktor Adil’i kurtarmaya çalışan Ali Vefa en sonunda pes etmek zorunda kaldı ve “hocam” ve “baba” dediği Doktor Adil Erdinç’i kaybederek yetim kaldı.

Duygusal Bir Sahne Yaşandı!

Ameliyathanede Doktor Adil’i kurtarmak için ellerinden geleni yapan Doktor Ferman ve Doktor Ali Vefa ne yazık ki başarılı olamadı ve Doktor Adil hayata veda etti. Bunu kabullenemeyen Ali Vefa uzun süre Doktor Adil’i hayata döndürmek için çaba gösterdi. Hani ben mucizeydim, niye mucize olmuyor” diye feryat eden Ali Vefa gözyaşlarına boğuldu. Tüm seyircinin de şok halde seyrettiği sahne sonunda Ali kendisini ameliyathaneye kilitledi ve Doktor Adil’le birlikte o da ölmek istedi. Bu sırada Doktor Adil’i hayalen gören Ali onunla duygusal bir konuşma yaptı ve hiçbir zaman yapamadığını yaparak Doktor Adil’in kollarına atladı ve baba diyerek uzun süre sarıldı. Dizinin başından beri rol alan usta oyuncu Reha Özcan böylece Doktor Adil’in ölmesiyle diziye veda etmiş oldu. Bu sahne ise dün geceye damga vurdu ve seyirciyi gözyaşlarına boğdu.

12-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar