Payitaht Abdülhamid Gülcemal (Gülsim Ali) kimdir?

Payitaht Abdülhamid Gülcemal (Gülsim Ali) kimdir?
TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Payitaht Abdülhamid'e yeni dahil olan Gülcemal (Gülsim Ali) kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen dönem dizileri arasında yer alan Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Payitaht Abdülhamid kadrosunda Gülcemal karakterine hayat verecek olan Gülsim Ali kimdir? Gülcemal karakterini canlandıracak olan Gülsim Ali daha önceden hangi dizide rol aldı? İşte Gülsim Ali hakkındaki tüm detaylar..

Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına toplayan TRT 1'in Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta yepyeni bölüm ve fragmanları ile reytingleri alt üst ediyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Suavi Eren gibi başarılı isimlerin bir arada olduğu usta oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Reyting rekortmeni diziye dahil olan Gülsim Ali, Gülcemal karakterine hayat verecek. Diziye yeni katılan Gülcemal dizide hangi rolü canlandıracak? Peki güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Gülcemal gerçekte kimdir? Gülcemal yani Gülsim Ali kaç yaşındadır? Gülsim Ali daha önce hangi diziler de rol aldı? Gelin Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Gülcemal yani Gülsim Ali'yi yakından tanıyalım.

Payitaht Abdülhamid Gülcemal (Gülsim Ali) kimdir?

Gerçekte adı Gülsim Ali İlhan olan güzel oyuncu 1995 yılında Bulgaristan'da dünyaya gelmiştir. Doğma büyüme Bulgaristanlı olan oyuncunun ailesi hala Bulgaristan'da yaşamaktadır. Gülsim Ali İlhan Türkçe'nin haricinde Bulgarca, İngilizce ve Japonca dillerini de bilmektedir. 2009 Super Model Ford Models Bulgaria Yarışmasında birinci olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Hazal Kaya ‘nın oynadığı “Son Yaz Balkanlar 1912” dizisiyle yapmıştır. Bu ilk dizisinin ardından Türkiye'ye yerleşti.  Türkçe’sini daha da geliştirmek için Başkent İletişim Akademisi’de temel oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı. Gülsim Ali İlhan'ın Boyu: 1,76  Kilosu: 54'tür. 

Gülsim Ali İlhan‘nın Rol Aldığı Yapımlar ve Diziler

  • Son Yaz Balkanlar 1912 - ( 2012 )
  • Seddülbahir 32 saat - ( Hemşire - 2015 )
  • Hanım Köylü ( İlkgün - 2016 )
  • Diriliş Ertuğrul ( Aslıhan - 2017 )
  • Yüzleşme ( Ayşegül - 2019 )

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonunun Eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

26-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar