Sosyal medyada en çok hangi dizi konuşuldu?

Sosyal medyada en çok hangi dizi konuşuldu?
Geçtiğimiz hafta yeni bölümleri ekranlara gelmemesine rağmen bir çok dizi sosyal medyada varlığını sürdürmeyi başardı. Sosyal medya geçtiğimiz hafta en çok hangi dizi konuşuldu?

Yeni yıl arası nedeniyle özel kanallarda yayınlanan diziler üç hafta süreyle zorunlu araya girerken, Medya Takip platformu DigiLup, dizilerin son bir haftada sosyal medyada performanslarının nabzını tuttu. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok hangi dizi konuşuldu? İşte geçen haftanın en çok konuşulan 10 dizisi!

(Veriler, MTM Medya Takip Merkezi'nin sosyal medya ölçümleme servisi DigiLup'ın, son bir haftadaki hashtag takibi sonuçlarından derlenmiştir.)

EN ÇOK KONUŞULAN DİZİ 'KADIN' OLDU!

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi 'Kadın' geçtiğimiz hafta 107,659 hashtagle haftanın en çok konuşulan dizisi oldu.

Başrollerini Özge Özpirinçi ve Caner Cindoruk'un paylaştığı 'Kadın' dizisi yeni bölüyle 22 Ocak Salı günü Fox TV'de.

BİZİM HİKAYE İKİNCİ SIRADA

Fox TV'nin diğer başarılı dizisi 'Bizim Hikaye' ise haftanın en çok konuşulan ikinci dizisi oldu. Başrolünü Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı dizi 72,443 hashtage konu oldu.

SÖZ DİZİSİ ÜÇÜNCÜ SIRADA

Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik, Derya Baysal, Aytaç Şaşmaz gibi başarılı oyuncuların rol aldığı, Star TV ekranlarının başarılı asker dizisi 'Söz' 61,012 hashtage konu olarak listede üçüncü sırada yer aldı.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİ LİSTENİN DÖRDÜNCÜ SIRASINDA

Yeni sezonda Kanal D'nin en iddialı dizilerinden biri olan ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Muhteşem İkili dizisi listede dördüncü sırada yer aldı. İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel ve Özgecan Gürel'in başrollerini paylaştığı dizi geçen hafta 52,625 hashtage konu oldu.

ELİMİ BIRAKMA HANGİ SIRADA?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Dolunay Soysert ve Seray Gözler'in paylaştığı, TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi 'Elimi Bırakma' reytinglerdeki başarısını sosyal medyada da sürdürdü. Dizi geçtipimiz hafta 45,718 hashtage konu olarak listenin beşinci sırasında kendine yer buldu.

Listenin devamı ise şu şekide sıralandı;

6- Çarpışma (44,672)
7- Bir Zamanlar Çukurova (32,652)
8- Hakan: Muhafız (22,646)
9- Erkenci Kuş (19,704)
10- Sen Anlat Karadeniz (15,843)

17-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler