Ufak Tefek Cinayetler dizisinden Kuzgun dizisine iki transfer

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden Kuzgun dizisine iki transfer
Ufak Tefek Cinayetler dizisinden Kuzgun dizisine iki transfer. Kuzgun dizisi oyuncuları kimlerdir? Kuzgun dizisine hangi oyunlar transfer oldu?Kuzgun dizisi yeni oyuncuları kimler?

Ay Yapım'ın üstlendiği Kuzgun dizisi kadrosuna iki oyuncu transfer oldu. Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu Kuzgun dizisinin senaryosunda Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yer almakta. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Daha tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyanın gündemine oturan Kuzgun dizisi oldukça merak edilmeye başlandı.

Çekimlerinin önce Ürgüp'te başlandığı daha sonra da İstanbul'da devam ettiği Kuzgun dizisinin Star Tv ekranlarında yayınlanması planlanıyor. Peki Kuzgun dizisi hangi kanalda? Kuzgun dizisi oyuncuları kimler? Kuzgun dizisi konusu nedir?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden Kuzgun dizisine iki transfer

Star tv ekranlarının yeni dizisi olan Kuzgun, çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. İlk olarak Ürgüp'te başlayan çekimler daha sonra İstanbul'da gerçekleştirildi. Dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte konusu ve oyuncu bilgileri de merak edilmeye başlandı. Peki Kuzgun dizisi oyuncuları kimlerdir? Kuzgun dizisi konusu nedir? Kuzgun dizisi hangi kanalda?

Geçtiğimi sezon final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yer alan Derya Beşerler ve Hande Dilan Hancı Kuzgun dizisi oyuncuları arasına katıldı. Başarılı oyuncu Hande Dilan Hancı'nın Kuzgun dizisinde, Füsun karakterini canlandıracağını, Derya Beşerler'in ise Seda karakterini canlandıracağını öğrendik...

Kuzgun Dizisi Konusu Nedir?

Küçük yaşlarda ailesinden ayrılmak zorunda kalan bir gencin, intika peşinde olan hayatını anlatmaktadır. İntikam almak için İstanbul'a gelen Kuzgun, çocukluk aşkı avukat Dila Bilgin ile karşılaşacaktır. Kuzgun şehit polis babasının intikamını almak için için Dila'dan yardım isteyecektir. Dizide Kuzgun'un çocukluk yıllarının da anlatıldığına tanık olacaksınız.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Star tv ekranlarının yeni dizisi Kuzgun kadrosunda, Barış Arduç, Burcu Biricik, Sttar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem ve Derya Beşerler gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Derya Beşerler kimdir?

Canım Ailem dizisinden tanıdığımız Derya Beşerler, Aşk Emek İster, Bir çocuk Sevdim, Gurbette Aşk, Ufak Tefek Cinayetler gibi başarılı yapımlarda yer almıştır.

 Hande Dilan Hancı kimdir?

İlk oyunculuk deneyimini Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kazanan Hande Dilan Hancı, şimdi ise Kuzgun dizisinde Füsun karakterini canlandırmaktadır.

19-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar