Payitaht Abdülhamid William Hechler (Cem Özer) Kimdir?

Payitaht Abdülhamid William Hechler (Cem Özer) Kimdir?
TRT 1'de Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi 4. sezonunda da seyirciyle buluşurken diziye William Hetchler karakteriyle Cem Özer dahil oldu. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında son dört sezona damga vuran dizilerden Es Yapım imzalı Payitaht Abdülhamid her bölüm seyircisini heyecanlandırmayı ve ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi uzun süredir ekranda olmasına rağmen hala seyrediliyor ve hala çok seviliyor. Osmanlı Devleti’nin en tartışmalı dönemini konu edinen dizi özellikle Padişah Abdülhamid’e karşı kurulan komplo ve aleyhte çalışmaları ve 2. Abdülhamid’in bunlara karşı verdiği ve devleti korumak için azimli çalışmasını anlatıyor. Başrolünde Bülent İnal’ın rol aldığı dizinin oyuncu kadrosuna ise dört isim birden katıldı. Diziye katılan Cem Özer, Burç Kümbetlioğlu, Faik Ergin ve Tuğçe Kumral katılırken William Hetchler’i canlandıracak Cem Özer seyirci arasında heyecan yarattı. Oyuncunun önümüzdeki haftalardan itibaren dizide yer almaya başlayacağı bildirildi. İşte detaylar!

Cem Yılmaz William Hetchler Karakteriyle Payitaht Abdülhamid de!

TRT 1’in Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid dört sezondur seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi özellikle bir kesim tarafından inanılmaz bir heyecan ve tutkuyla takip edilirken her bölüm ayrıca heyecan fırtınaları estiriyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna yeni hikayelere göre sıklıkla yeni oyuncular eklenirken son olarak diziye dahil olan usta oyuncu ve şovmen Cem Özer seyirci arasında heyecan yarattı. Dizide William Hetchler karakteriyle diziye dahil olan Cem Özer’in Padişah Abdülhamit’e muhalif olan gruplarla sıkı temas içinde olacağı ve Osmanlı’ya yeni komplolarda rol alacağı düşünülüyor.

Cem Özer (William Hetchler) Kimdir?

Payitaht Abdülhamid de William Hetchler karakterini canlandıracak olan usta oyuncu cem özer, 5 Ekim 1959 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden terk olan oyuncu yıllarca Dostlar Tiyatrosunda rol almıştır. Aynı zamanda sunuculuk ve şovmenlik de yapan oyuncu halk tarafından sevilmiştir. Tv’lerde yaptığı Talk Show’larla tanınan Cem Özer aynı zamanda pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bunlar arasında özellikle,  O Hayat Benim, Bir İhtimal Daha Var, Masum Değiliz, 3. Tür, Neredesin Firuze, Ölüm peşimizde, Aşkın Dağlarda gezer, Berlin İn Berlin, Varyemez, Hanım, Umutların Ötesi, Menekşeler Mavidir, Dayak cennetten Çıkma, Hababam Sınıfı Güle Güle ve 24 Saat özellikle bilinenlerdir.

15-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar