Payitaht Abdülhamid’de ayrılık. Selen Öztürk diziden ayrıldı

Payitaht Abdülhamid’de ayrılık. Selen Öztürk diziden ayrıldı
4. sezonunda izleyiciyle buluşan Payitaht Abdülhamid dizisinde ayrılık yaşandı, Seniha rolünü canlandıran Selen Öztürk diziden ayrıldı

TRT 1'in ES Film imzalı Payitaht Abdülhamid dizisi tüm heyecanıyla 4. Sezonuna başladı. Ancak daha ilk bölümü yayınlanan dizide şok bir ayrılık yaşandı. 4. sezonunda izleyiciyle buluşan Payitaht Abdülhamid dizisinde ayrılık yaşandı, Seniha rolünü canlandıran Selen Öztürk diziden ayrıldı. Şimdi detaylar.

Payitaht Abdülhamid’de ayrılık. Selen Öztürk diziden ayrıldı

TRT1 ekranlarında fenomene dönüşen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, 4. sezonunda da fırtına gibi esiyor. Reytinglerde zirveye ulaşınca senaryo gereği birçok isimle yollar ayrılıyor. Son olarak diziye veda eden başrol oyuncusu Selen Öztürk hayranlarını üzdü.

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin anlatıldığı ve 33 yıl zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Abdülhamid Han’ın hayatının anlatıldığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi ES Film imzasıyla TRT1 ekranlarında devam ediyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Selen Öztürk, Sermet Yeşil, Cem Uçan, Devrim Yakut ve Hakan Boyav’ın başrolde yer aldığı, Doğan Ümit Karaca’nın yönettiği Payitaht Abdülhamid dizisinde şok bir ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Dile kolay tam 89 bölüm boyunca Seniha Sultan karakterini canlandıran Selen Öztürk veda etti.

İşte O Açıklama!

4. sezonun ilk bölümü olan 89.bölümde son kez yer alan oyuncu, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından şu açıklamayla duyurdu.

“Canım Seniha sana hoşça kal demek çok zor .. İyi ki geldin iyi ki nice güzel insanı dostu da beraberinde getirdin hayatıma .. Başından sonuna bu yolculuğa eşlik eden tüm ekip ve oyuncu arkadaşlarıma , @esfilmcomtr ailesine minnetlerimi sunarım iyi ki varsınız .. canım partnerim, ustam @hakan_boyav ‘a desteği, varlığı öğrettikleri için ayrıca teşekkür ederim ..Tarihten bir ruh yine geldi geçti bu bedenden .. Ruhu şad olsun .. Sevgili Payitaht ekibi bu sezon da yolunuz açık olsun. Bu gece dillerdeki bir şarkıyla sözlerimi sonlandırıyorum “kim bilir bu gidişin dönüşü olacak mı?” sevgiyle kalın iyinin peşini bırakmayın”

Selen Öztürk’ü tanıyalım

1980 İzmir doğumlu oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi. Tiyatro Kedi, Tiyatro Oyun evi ve Oyun Atölyesi gibi tiyatrolarda çalıştı. 2007 yılında rol aldığı Kara Yılan dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Selen Öztürk; Bir Varmış Bir Yokmuş, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı ve Hatırla Gönül dizilerinde rol aldı. canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Rol aldığı bazı diziler

2017 – 2018 – Payitaht Abdülhamid

2015 – Serçe Sarayı

2015 – Hatırla Gönül

2014 – Benim Adım Gültepe

2011 – 2013 – Muhteşem Yüzyıl

2008 – Bir Varmış Bir Yokmuş

2007 – Kara Yılan  

2006 – Şarkılar Susmasın

21-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar