Payitaht Abdülhamid’in Halil Halid’i Gürkan Uygun diziden ayrılıyor mu?

Payitaht Abdülhamid’in Halil Halid’i Gürkan Uygun diziden ayrılıyor mu?
95. Bölümü yayınlanacak dizide hakkında ölüm emri verilen Payitaht Abdülhamid’in Halil Halid’i Gürkan Uygun diziden ayrılıyor mu!

TRT1’in uzun soluklu dizilerinden Payitaht Abdülhamid hız kesmeden devam ediyor. Osmanlı’nın son yıllarında yedi düvele karşı verilen destansı mücadeleyi ekranlara taşıyan dizi cuma akşamları izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor. 95. Bölümü yayınlanacak dizide hakkında ölüm emri verilen Payitaht Abdülhamid’in Halil Halid’i Gürkan Uygun diziden ayrılıyor mu, merak konusu oldu. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid’in Halil Halid’i Gürkan Uygun diziden ayrılıyor mu?

Cuma gecelerine damga vuran Payitaht Abdülhamid yeni sezonunda da reytingleri zorluyor. TRT1 ekranalrında yaınlanan dönem dizisi Payitaht Abdülhamid doksan beşinci bölümünde hakkında öüm emri verilen Halil Halid konusu dikkat çekecek. Gürkan Uygun’un oynadığı Halil Halid beklenmedik bir hamle yapıınca Sultan Abdülhamid ölüm emrini veriyor. Senaryo gereği Halil Halid’in ölüm emri uygulanırsa başrol oyuncularından Gürkan Uygun diziden ayrılmış olacak. Fragmandan anlaşılmayan konu bu haftaki bölümle birlikte aydınlığa kavuşacak.

Payitaht Abdülhamid’de bu hafta neler olacak?

ES Fşilmin yapımcılığındaki dizi 95. bölümünde yine hareketli hikayelere sahne olacak. Devletin en zor yıllarını yöneten Sultan Abdülhamid savaşların seyrini, ülkelerin haritalarını değiştiren en güçlü silahın haberleşme ve istihbarat olduğunu iyi bilmektedir. Herkesin peşine düştüğü yeni icat telsizi alma görevini Halil Halid ve adamlarına gi<li görevle verir. Selim Paşa’nın hayatta mı yoksa ölü mü olduğunun bilinmezliği Ahmet Paşa’nın elini ayağını bağlar.

Ölüm döşeğindeki Nureddin’e sarılan Bidar, veba ihtimalini önemsememektedir. Tecrittekilerin durumu her geçen gün kötüye giderken,  Ester, Vladmir’le beraber bir plan yapar. Tecritteki vebalı hastaları yakarak ailelerine “Abdülhamid, hastalığı kurutmak için evlatlarınızı yaktırttı” diyecek ve kara propaganda yapacaktır. Ve planı uygular. Alevler her yeri sarmıştır. Bidar Sultan’ı da bekleyen kötü sürpriz nedir? Cemile Sultan’ın eline geçen pusula ona hayatının şokunu yaşatacak mıdır? Bütün bu soruların cevabı Payitaht Abdülhamid, 95. Bölümüyle 8 Kasım Cuma akşamı TRT 1’de öğrenebileceksiniz.

Gürkan Uygun Kimdir?

1974 yılında İzmit’te doğan oyuncu tiyatro ile Lise yıllarında tanıştı. 1993 yılında İstanbul’a yerleşerek Dormen Tiyatro’sunda eğitim aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Gürkan Uygun çok sayıda tiyatro ve dizilerde rol aldı. Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde, Halil Halid karakterini canlandıran oyuncuya canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Görev yaptığı bazı yapımlar

2019 – Türk Herkül (Sinema Filmi)

2018 – Payitaht Abdülhamid (Halil Halid) (TV Dizisi)

2017 – Mehmed Bir Cihan Fatihi (Delibaş) (TV Dizisi)

2016 – Somuncu Baba Aşkın Sırrı (Yıldırım Bayezid) (Sinema Filmi)

2015 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Murat) (TV Dizisi)

2014 – Bana Masal Anlatma (Jilet Ali)

2013 – Çanakkale: Yolun Sonu (Muhsin) (Sinema Filmi)

2013 – Tamam mıyız? (İhsan’ın Babası) (Sinema Filmi)

2012-2013 – Muhteşem Yüzyıl (Mimar Sinan)(TV Dizisi)

2011 – Kurtlar Vadisi Filistin (Memati) (Sinema Filmi)

2007-2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Memati) (TV Dizisi)

2005 – Acı Hayat (Kabadayı) (TV Dizisi)

2003-2005 – Kurtlar Vadisi (Memati) (TV Dizisi)

2000 – Yedi Numara (Anıl) (TV Dizisi)

1999 – Fasulye (Cengiz) (Sinema Filmi)

1998 – Hoşçakal Yarın (Sinema Filmi)

1995 – Çiçek Taksi (Hıdır) (TV Dizisi)

06-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar