Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon tarihi belli oldu!

Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon tarihi belli oldu!
Diriliş Ertuğrul, Uyanış, Kutül Emare gibi tarihi dönem dizileriyle rakiplerinden önde giden TRT1’in 4 sezondur devam eden Payitaht Abdülhamid yeni sezona hazırlanıyor.

Diriliş Ertuğrul, Uyanış, Kutül Emare gibi tarihi dönem dizileriyle rakiplerinden bir adım önde giden TRT1’in 4 sezondur devam eden Payitaht Abdülhamid yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Hayranları 5. Sezonuna fırtına gibi girmeye hazırlanan Payitaht Abdülhamit’in ne zaman başlayacağını merak ediyor. Sürpriz değişiklikler ve yenilenen kadrosuyla çekimlere başlayan Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon tarihi belli oldu. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon tarihi belli oldu!

5 sezon süren Diriliş Ertuğrul’un başarısını tekrar etmek isteyen Payitaht Abdülhamit 5. Sezonu için gün sayıyor. TRT1’in reyting rekortmeni dönem dizilerinden Payitaht Abdülhamit dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgınından dolayı 119. Bölümde sezon finali yapmıştı. 3 aylık özlemi dindirecek Payitaht’ın yayın tarihi belli oldu.

Kadro yenilendi

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan ve Cem Özer ile birlikte birçok önemli oyuncunun rol aldığı Payitaht Abdülhamid’in 5. sezonunda yine tansiyonu yüksek ve sürprizli bölümlerle cuma akşamlarına damga vuracak. Temmuz ayında 119. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara veda eden Payitaht mecburi 3 aylık aradan sonra 9 Ekim Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Yeni karakterler, yepyeni konularla 5. Sezonuna merhaba diyecek olan Payitaht Abdülhamit dizisini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın yönetiyor.

Yeni gelenler kimlerdir?

Senaryo gereği bazı karakterlerin ölmesiyle oluşan boşluğu yeni isimlerle dolduran Payitaht Abdülhamid’in yeni oyuncuları diğer dizilerin başarılı oyuncularından seçildi. En dikkat çeken isim ise Kuruluş Osman’da Samsa çavuş karakterini oynayan İsmail Hakkı ürün oldu.

Ve diğer isimler

İsmail Hakkı, Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, Ali Buhara Mete, Mehmet Korhan Fırat, Yılmaz Meydaneri, Alara Turan, Burak Haktanır, Eren Dinler, Halit Karaata, Gökşin Saraç ve Mesud Uz

Payitaht Abdülhamid, 120. bölüm 9 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor. Keyifli seyirler.

İsmail Hakkı Ürün Kimdir?

1976 İstanbul doğumlu oyuncu, Malezya Ludwigsburg Filmakademie’de sinema eğitimi aldı. Bedel dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan İsmail Hakkı birbirinden çok farklı dizilerde görev yaptı.

Rol aldığı bazı yapımlar

2019 – Kuruluş Osman (Samsa) (TV Dizisi)

2018 – Mehmetçik Kut'ül Amare (Mevlüt) (TV Dizisi)

2016 – Reis (İsmail) (Sinema Filmi)

2012 – Uzun Hikaye (Gazozcu Nurettin) (Sinema Filmi)

2009-2012 – Sakarya Fırat (Durali) (TV Dizisi)

03-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar