Payitaht Abdülhamit 129. Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamit 129. Bölüm İzle!
Payitaht Abdülhamit 129. Bölüm İzle; 11 Aralık Cuma akşamı 129. Bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamit dizisinin 129. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Payitaht Abdülhamit 129. Bölüm İzle; Başrollerinde Bülent İnal, Süeda Çil, Özlem Conker, Suavi Eren ve Hakan Yufkacıgil’in rol aldığı ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit bu akşam 129. Bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor. Dört sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Osmanlı Padişahlarından 2. Abdülhamit döneminde yaşanan siyasi krizleri ve saray entrikalarını ele alan Payitaht Abdülhamit kanalın en önem verdiği yapımlardan biri ve seyirci tarafından da çok sevilerek takip ediliyor. Dizi her hafta Cuma akşamları günümüzde yaşanan olaylara da zaman zaman göndermelerde bulunuyor ve seyircinin oldukça da ilgisini çekiyor.

PAYİTAHY ABDÜLHAMİT SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında uzun zamandır yayınlanan ve bu akşam 129. Bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamit dizisinin yayınlanan son bölümünde Sultan Abdülhamit devlete sadık ailelerin ölümündeki sır perdesini aralamaya ve gerçekleri öğrenmeye çalışmaktadır. Bu arada Manyas Sultan’ın üzerine gelmesinden iyice endişe duymaya başlamıştır. Sultan Avdülhamit ise Manyas üzerinden en büyük düşmanlarından biri olan Mason Paşaya ulaşmak istemektedir. Bu arada Bidar Sultan yaptığı hatanın cezasını kendi vermeye karar verir.

Payitaht Abdülhamit 129. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Son olarak devlete sadık ailelerin ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışan Sultan Abdülhamit planlarını bir bir devreye koymaya başlar. İlk adımını da Mason Paşayı bulmak için atar ve bunun için Manyas’ı zindana atar. Sultan Abdülhamit birilerinin Manyas’ı hapisten kaçırmasını beklemeye başlar. Böylece Manyas’ı takip edebilecek ve Mason paşaya ulaşabilecektir. Bu arada Asaf’ın ölümü üzerine Eşref Aziz ve ekibi Karekin’in peşine düşer. Karekin’den intikam almak için her şeyi yapmaya kararlı olan Eşref Karekin’i bulmak için her yeri aramaya başlar. Öbür tarafta son bölümde yaptığı hatadan dolayı kendini affetmeyen Bidar Sultan’ın eksikliği haremde hissedilmeye başlanmıştır. Naime ise annesinin yeniden saraya döneceğini düşünmektedir. Ancak hiç kimsenin beklemediği olur ve saraya bambaşka biri gelir. Artık haremde işler asla eskisi gibi olmayacaktır.

Payitaht Abdülhamit bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak 129. Bölümle TRT 1 Ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar