Payitaht Abdülhamit 7.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Payitaht Abdülhamit 7.Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Her hafta yeni serüvenler, yeni heyecanlar ile izleyenlerinin karşısına çıkan Payitaht Abdülhamit dizisi önümüzdeki hafta da aynı hız ve heyecanla devam edeceğe benzer? Yayınlanan 7. Bölüm fragmanı bunun habercisi...

Payitaht Abdülhamit 6. Bölümüyle Bu Akşam Ekranlardaydı

Payitaht Abdülhamit dizisi 6. bölümüyle 31 Mart Cuma akşamı saat 20.00 da izleyicisiyle buluştu. Sultan Abdülhamit‘in devleti idaredeki zekasının, bir kez daha sergilendiği bu haftaki bölümde dizi sevenlerini TRT 1 ekranarına kilitledi.

Payitaht Abdülhamit 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Payitaht’ta Sultan’ın içerdeki ve dışarıdaki düşmanlarına karşı verdiği mücadele hızla devam etmektedir. Bütün bunlar olurken haremdeki hareketlilik de gözlerden kaçmamaktadır. Acaba bu hareketlilik daha ne kadar devam edecek? 

Sarah’ın hareme girmesi heyecanla beklenirken, Sultan yine gelişmelerden haberdar Ahsen’in (Melike) odasında Sarah’ı beklemektedir. Sarah Ahsen’e geçmişini hatırlatma çabalarında acaba muvaffak olabilecek mi? Şehzade Ahsen’e iyilik ettiğini düşünerek onu Sarah ile görüştürdüğünde acaba neler olacak? Saraydaki herkes Ahsen’in (Melike) geçmişini hatırlamasını merakla beklerken, aynı zamanda da hatırlayacaklarından korkmaktadır. Acaba Ahsen (Melike) saraya asıl geliş nedenini hatırlayıp geçmişine geri dönecek mi? 

Bidar Sultan ve Seniha Sultan savaşının bu haftaki kazananı Seniha Sultan olurken, Seniha Sultan’ın yaptığı planlar daha ne kadar onu kurtarmaya yetecek?

Filistin’deki Yahudilerin katledilmesini önlemek için gönderilen Celal ve Kemalettin Paşalar acaba bu görevlerinde başarılı olabilecek mi? Yoksa şehadet mertebesine mi erişecekler?

Hiram‘ın işlediği seri cinayetler daha ne kadar devam edecek? Hiram Ömer’in annesini öldürmeyi başarıp Ömer’den intikamını alabilecek mi?   Merakla beklenen bütün bu soruların cevabı bir sonraki bölümde olacak. İyi seyirler…

31-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar