Payitaht Abdülhamit dizisi 9. Bölüm fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamit dizisi 9. Bölüm fragmanı yayınlandı
İki hafta aradan sonra izleyicisiyle buluşan TRT ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit’in 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Bakalım 9. bölümde neler olacak? Payitahtta yaşananlar nefes kesmeye devam edecek.

Bakalım Payitaht Abdülhamit'te sultan saraydaki köstebeğe ne yapacak? Bu haftaki bölüme Şehzade Abdülkadir’in yaptıkları ve Ermeni Komitecilerin Payitaht’ı kana bulamak için Payitaht’a yığdıkları silahlar damga vurdu.

Ahsen’e ( Melike) karşı hissettiği duygularla adeta gözü kör olan ve onunda sevgisini kazanmak için her şeyi yapmaya hazır olan Şehzade, bu defa boyundan büyük işlere kalkışır. Ahsen’i kendi gizli geçidinden saraydan çıkarmakla başlayan yanlışlar, Selahattin’in oyunuyla Ermenilere gelen silahların gemiden indirilmesini sağlamasıyla devam eder. Sarah’ın vücudundaki zehirin panzehiri olan çiçeği, saray bahçesinden çalarken yakalanmasıyla son bulur. Ve bütün bunları Sultan bilmektedir.Bakalım Sultan Şehzadeye nasıl bir ceza verecek? Ya da onu Sarah Hedea’ya ulaşmak için mi kullanacak?

Sarah’ın yanında olan ve onun söylemleriyle kin ve nefretle dolan Ahsen (Melike) acaba saraya geri dönecek mi? Mahmut Paşa’nın başına önümüzdeki bölümde bakalım neler gelecek?

Üstün zekasıyla devleti yöneten, 33 yıl tahtta kalmayı başaran Sultan Abdülhamit’in tahtta kaldığı dönemi konu alan, sevilen dizi Payitaht Abdülhamit 9. bölümüyle 28 Nisan 2017 Cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

22-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar