Payitaht Abdülhamit Şehzade Nureddin Efendi(/ Alp Akar) Kimdir?

Payitaht Abdülhamit Şehzade Nureddin Efendi(/ Alp Akar) Kimdir?
Payitaht Abdülhamid dizisi çok tutunca karakterler de merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Bunlardan biri olan Şehzade Nureddin Efendi ve ona can veren Alp Akar kimdir?

​Payitaht Abdülhamid dizisi çok tutunca karakterler de merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Bunlardan biri olan Şehzade Nureddin Efendi ve ona can veren Alp Akar kimdir, sorusu zihinleri meşgul etti. Biz de bu yazımızda siz canlitv takipçilerine Payitaht Abdülhamit Şehzade Nureddin Efendi’yi tanıtalım dedik. Şimdi detaylar

Payitaht Abdülhamit Şehzade Nureddin Efendi (Alp Akar) Kimdir?

TRT1 kanalının fenomen dizlerinden Payitaht Abdülhamid 3. Sezon fırtına gibi esti ve reytinglerde zirveye yerleşti. Cuma akşamları saat 20.00’de izleyiciyi ekrana bağlayan dizi 33 yıl gibi uzun bir süre devleti yöneten ve Ulu Hakan lakabını alan 2. Abdülhamid'in inanılmaz mücadelesini çarpıcı bir anlatımla zihinlerimize kazıdı.

Bülent İnal, Ezgi Eyüpoğlu, Hakan Boyav, Özlem Conker, Saygın Soysal ve Akın Akınözü'nün başrollerini paylaştığı Payitaht Abdülhamid dizisi Es film imzasıyla 88. Bölümde sezon finali yaptı ve tatile girdi. 4. Sezonda da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosuna iki isim daha katıldı. Cemile Sultan rolüyle Devrim Yakut,  Şehzade Nureddin efendi rolüyle küçük oyuncu Alp Akar.  ve Bizim Hikaye'deki harika performansıyla dikkat çeken Alp Akar artık bir TRT dizisinde rol alacak.

Görüntü Yönetmenliğini Ercan Işık üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Selda Günsay, Sanat Yönetmenliğini Bekir İldem, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Sema Gücer, Makyaj Tasarım Ayşegül Aydınlık, Saç tasarımını Serdar Karaca, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Caner Ertan ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’lara Digiflame imza atıyor.

Şehzade Nureddin’i oynayan Alp Akar’ı tanıyalım.

Gürkan Uygun, Güven Kıraç ve Başak Daşman, Sedef Avcı’nın da rol aldığı dizi iki yeni oyuncuyla tam anlamıyla bir yıldızlar geçidine dönüştü. Bizim Hikaye dizisinde ortaokul öğrencisi Fikret’i oynayan Alp Akar daha ciddi ve ağırbaşlı bir rolle karşımıza çıkacak. Şimdi onu daha yakından tanıyalım.

2006 İstanbul doğumlu küçük oyuncu Ezel dizisi ile ilk oyunculuk kariyerine başladı. Yaşı küçük olmasına rağmen yeteneğini konuşturan ve istikrarlı bir portre çizen Alp Akar iki yılda birçok dizide rol almayı başardı. Alp Akar sırasıyla Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele, Çifte Saadet, Güldüy Güldüy Show ve Vatanım Sensin’in oyuncu kadrosunda yer alan yetenekli oyuncu Alp Akar, özellikle Bizim Hikaye dizisinde Fikret karakteri ile çok sevildi. Biz de canlitv olarak kendisine uzun ve başarılı bir oyunculuk hayatı diliyoruz.

Alp Akar'ın Oynadığı Diziler

Bizim Hikaye / Fikret /2017

Çifte Saadet / 2016

Kertenkele / 2015

Vicdan / 2013

Hayat Dediğin / 2013

Umutsuz Ev Kadınları / 2011

Geniş Aile / 2011

Ezel / 2010

Canım Ailem / 2009

02-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar