Sadakatsiz Dizisi’nin Çekimleri Durdu

Sadakatsiz Dizisi’nin Çekimleri Durdu
Kanal D’de seyirciyle buluşan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz dizisinden peş peşe olumsuz haberler geliyor. Önce Burak Sergen ardından Melis Sezen rahatsızlandı.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları seyirciye buluşan ve bu sezon başlayan Sadakatsiz dizisinde bu günlerde işler pek yolunda gitmiyor. Öyle senaryo, çekim ya da reyting olarak değil. Dizinin çekimleri en azından bugüne kadar gayet iyi gidiyordu ve reytinglerinde de herhangi bir problem yoktu. Dizinin reytingleri ilk yayınlandığı günden itibaren oldukça iyi seviyelerde ve Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri. Ancak Sadakatsiz ne yazık ki son günlerde hiç beklenmeyen sorunlarla karşı karşı karşıya. Dizinin başrol oyuncularından biri olan ve Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen’in dün gece evinde aniden rahatsızlandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede solunum güçlüğü sebebiyle yoğun bakımda tedavisine başlanılan usta oyuncunun yarattığı şok tam olarak henüz geçmemişti ki bu seferde dizinin iki oyuncusunda koronavirüs vakası tespit edildi. Bütün bunlar dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünü riske atarken dizinin çekimleri durduruldu.

Sadakatsiz’de İki Koronavirüsü Vakası

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen sezonun flaş yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinden peş peşe olumsuz haberler geldi. Dizinin ana kadrosunda yer alan ve Haluk karakterini canlandıran usta oyuncu Burak sergen’in dün apar topar ambulansla evinden hastaneye kaldırılması ve burada yoğun bakıma alınması henüz akıllarda dururken dizinin oyuncularına yapılan koronavirüs testinden de iki pozitif sonuç çıktı. Dizide rol alan oyunculardan Derin karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Melis sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar’ın covid – 19 testleri pozitif çıktı. Dizi setinde şok etkisi yaratan sonuçlar bir anda dizinin çekimleri ne olacak sorusunu gündeme getirirken özellikle Melis Sezen’in koronavirüse yakalanması dizinin çekimlerini ciddi anlamda riske soktu. Derin karakterini canlandıran Melis Sezen’in çıkan sonucun ardından kendini evinde karantinaya aldığı ve tedavisine başlandığı belirtildi.

Sadakatsiz’in Çekimleri Durduruldu

Sezonun başarılı yapımlarından Sadakatsiz’de yaşanan olumsuz gelişmeler dizinin setinde bir anda panik havası estirdi. Önce usta oyuncu Burak sergen’in solunum yetmezliği sebebiyle hastaneye kaldırılması ve burada akciğer enfeksiyonu teşhisiyle yoğun bakıma kaldırılması ve ardından dizinin başrol oyuncusu Melis Sezen’de ve küçük oyuncu Alp Akar’da görünen koronavirüs vakaları dizinin çekimlerini belirsizliğe soktu. Unun üzerine dizinin çekimlerine ara verildi ve set tatil edildi. Dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümünün hazır oldu ancak bir sonraki hafta yayınlanacak bölümün akıbetinin belli olmadığı öğrenildi. Canlitv.biz olarak bizde dizinin koronavirüse yakalanan oyuncularına ve yoğun bakımda yatan oyuncusu Burak sergen’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

13-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar