Pelin Karahan Ramazan Ayında Televizyon Programı Sunacak

Pelin Karahan Ramazan Ayında Televizyon Programı Sunacak
Son olarak Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizide İnci karakteri olarak sevenlerinin karşısına çıkan Pelin Karahan Ramazan Ayında yemek sohbet programı sunacak.

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve iki sezon süren Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizilerde rol alan ünlü oyuncu Pelin Karahan şu sıralar bambaşka bir heyecan yaşıyor. Dizi final yaptıktan sonra dinlenmeye çekilen ve kendisine gelen senaryoları bu sebeple geri çeviren Pelin Karahan’ın dijital medya platformlarına çekilecek diziler için ise görüşmelere devam ettiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun bir süre televizyonlara yapılacak dizilerde yer almayacağı öğrenilirken bambaşka bir gelişme ünlü ismi gündeme taşıdı. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberlere göre ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın yaklaşan ramazan ayında bir televizyon kanalında ramazan programı sunacağı öğrenildi. Bu gelişmeyle bir anda gündemde yerini alan Pelin Karahan’ın ramazan programı yapacağı kanalın ise Star Tv olduğu öğrenildi.

Yemek Sohbet Programı

Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın Star Tv’de ramazan ayı boyunca bir programda sunuculuk yapacağının haberinin yayınlanmasıyla sevenleri bu programın nasıl bir formata sahip olduğunu merak etmeye başladı. Daha önce Show Tv ekranlarında Pelin Karahan ile Nefis Tarifler adlı bir yemek programı sunan ve oldukça da sevilen ve başarılı olan bu programdan yola çıkılarak yine benzer bir programın hazırlıklarının başladığı öğrenildi. Sunucu olarak da kendini ispatlayan ünlü oyuncunun Star Tv ekranlarında ramazan ayı boyunca yayınlanacak programında hem yemek tariflerine yer verilecek ve yemekler yapılacak hem de program konuklarıyla sohbetler edilecek. Programın ramazan ayı boyunca gün içinde ekrana geleceği öğrenildi. Ünlü ismin yeni dizi projesi belli olana kadar hem zamanı değerlendirmek hem de yeniden sunuculuk yapmak için böyle bir teklife evet dediği öğrenildi.

Pelin Karahan Dizileri Neler?

6 Ekim 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen güzel ve başarılı oyuncu Pelin Karahan oyunculuk mesleğini seçtikten sonra ilk olarak reklamlarda rol almaya başlamıştır. İlk dizisi Kavak Yelleri ile bir anda yapımcıların radarına giren güzel oyuncu daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Mavi Kelebekler, Yeter, Yuvamdaki Düşman, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrıs Zafere Doğru adlı yapımlarda yer almıştır. Ayrıca Show Tv’de Pelin Karahan ile Nefis Tarifler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar