TRT'nin Yeni Dizisi Kasaba Doktoru’nun İlk Tanıtımı Yayınlandı

TRT'nin Yeni Dizisi Kasaba Doktoru’nun İlk Tanıtımı Yayınlandı
TRT 1 ekranlarında nisan ayı başlarında ekrana gelmesi beklenen yeni dizi Kasaba Doktoru’nun ilk tanıtımı TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı.

Bir süredir hazırlıkları ARC Film tarafından yapılan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni uyarlama dizi Kasaba Doktoru için son sayılmaya başlandı. Seyircinin de oldukça merak ettiği ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba (Doktor Ali), Hazal Subaşı (Doktor Leyla), Deniz Can Aktaş (Doktor Ömer), Vildan Ataseven (Hemşire Mine), Sinan Albayrak (Başhekim Yalçın), Özgün Karaman (Bora), Barış Yıldız (Turgut) ve Sinan Demirer’in (İhsan) yer aldığı Kasaba Doktoru’nun ilk tanıtımı da TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Oldukça dikkat çekici ve iddialı tanıtım seyircinin daha da meraklanmasını sağladı. Yayınlanan tanıtımda yayın tarihi belirtilmezken yakında ibaresi ile dizinin yayın tarihi hakkında bilgi verilmedi.

Buna Cesaretin Var mı?

ARC Film tarafından Güney Kore menşeli Dr. Romantic adlı diziden uyarlanan Kasaba Doktoru’nun çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Başrolünde Hazar Ergüçlü ve Ozan Akbaba’nın yer aldığı ve birbirinden ünlü oyunculardan kurulu dizinin tanıtım fragmanı yayınlanmaya başlandı. Yayınlanan tanıtımda Ozan Akbaba’nın canlandırdığı Doktor Ali karakterinin hastanede sert bir dille bazı açıklamalar yapması ve etrafında toplanan diğer doktor ve çalışanlara sert bir şekilde “buna cesaretiniz var mı” diye seslendiği görülüyor. Oldukça dikkat çekici ve uyarıcı olan tanıtım seyredenler ve sektörde çalışanlar tarafından oldukça beğenildi. Dizinin TRT 1 için oldukça önemli olduğu ve iddialı bir başlangıç yapmak istediği öğrenildi. Dizinin çekimlerinin halen devam ettiği ve yakında ekrana geleceği öğrenildi.

Nisan Ayında Ekranlarda

TRT 1 ekranları için Kore dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru’nun çekimleri devam ediyor. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı ve idealist bir doktoru canlandırdığı dizide ayrıca pek çok doktor ve sağlık çalışanı karakteri de yer alacak. Bir kasabada bulunan bir hastanenin çalışma şartlarını ve doktorlarla hastalar arasındaki ilişkileri ele alacak dizi özellikle son dönemde sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarına göndermelerde bulunacak. Dizide ayrıca zor kararların alınması gerektiği ve bu kararların ölüm ya da yaşam arasındaki ince çizgiyi belirleyeceği anlatılacak. Nisan ayında ekrana gelmesi beklenen dizi oldukça iddialı hazırlanırken kanal da diziden oldukça umutlu. Henüz tam yayın tarihi belli olmayan dizi heyecanla bekleniyor.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar