Nusret Gökçe'nin Hayatı Belgesel Oluyor

Nusret Gökçe'nin Hayatı Belgesel Oluyor
Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve yaptığı her hareketi olay olan ünlü işletmeci Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor.

Son zamanlarda biyografi Filmleri ülkemizde sıkça yapılmaya ve çokça da seyredilmeye başlandı. Geçtiğimiz haftalarda Şarkıcı Dilberay’ın filmi vizyona girmiş ve oldukça da iyi bir seyirci oranı yakalamıştı. Şu sıralar vizyonda olan Bergen Filmi de rekor üstüne rekor kırıyor. Aynı şekilde geçtiğimiz dönemlerde Müslüm Gürses’in hayatını anlatan filmde oldukça çok seyredilmiş ve beğenilmişti. Tüm bunların ışığında bu tür yeni filmlerin hazırlıklarına başlanırken bu filmlerden ilki ifşa oldu. Ancak bu kez hayatını kaybeden ve müzik dünyasından değil bu isim. Filmi çekilecek ve bu günlerde magazin basınında ve sosyal medyada bu konuyla ilgili sıkça gündem olan kişi restoranlarıyla ve kendine has yemek teknikleriyle ünlü olan biri Nusret Gökçe. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberlere göre ünlü ismin hayatı belgesel tarzında filme alınacak ve film dijital medya platformu Disney Plus’ta yayınlanacak.

Amerikalı Yönetmen Çekecek

Restoranları ve kendine has yemek teknikleriyle iş dünyasında ve yemek sektöründe ünlü bir isim olan Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel fim olarak hazırlanacak. Türkiye’de yakın bir zamanda yayına başlayacak olan Disney plus’ta yayınlanacak ünlü ismin belgesel hayatı için hazırlıklara başlanıldığı öğrenildi. Salt Bae (tuzlama) yöntemiyle dünya çapında tanınmaya başlayan ve tam bir fenomene dönen Nusret Gökçe dünyanın pek çok ülkesi ve şehrinde kendi restoranlarını açtı ve işletmeye başladı. Sık sık magazin basınına da konu olan ünlü ismin filmini ise Amerikalı bir yönetmenin çekeceği iddia edildi. Yarı belgesel olacak yapım için 28 yaşındaki ünlü ismin oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi. Öbür taraftan yakında yayına başlayacak olan Disney Plus’un bu tür belgeselleri sık sık çekerek seyirciye sunacağı öğrenildi.

Nusret Gökçe Kimdir?

Dünyanın pek çok yerinde restoranlar açan ve kendine has teknikler geliştiren ünlü isim Nusret Gökçe 1983 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir. İlk okuldan sonra orta okulu yarıda bırakarak iş hayatına atılan Nusret Gökçe pek çok farklı işte çalışmıştır. Daha çok kasapların yanında iş bulan ve bu alanda kendini geliştiren Nusret Gökçe uzun bir süre kasap çıraklığı yapmıştır. Daha sonra kasap – restoran konseptine geçen ünlü isim peş peşe pek çok restoran açmıştır. Salt Bae tarzıyla bir anda fenomen olan ve dünyaca tanınmaya başlayan Nusret Gökçe halen pek çok ülkede restoranları olan bir isimdir.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar