Petek Dinçöz Boşandı

Petek Dinçöz Boşandı
Bir zamanlar müzik dünyasında ve sahnelerde fırtına gibi esen şarkıcısı Petek Dinçöz ile eşi Serkan Kodaloğlu evliliklerini bitirme kararı aldı.

Ünlüler dünyasından bir boşanma haberi daha magazin basını ve internet haber sitelerinde yer aldı. Bir zamanların ünlü şarkıcısı Petek Dinçöz ile 8 yıllık eşi iş insanı Serkan Kodaloğlu aralarındaki evlilik birliğini daha fazla devam ettirmeyerek anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. 2014 yılında evlenen çiftin İrfan Aslan adında bir de çocukları bulunuyor. 8 yıldır evli olan çiftin evlilik birliğini sürdürmeme kararı almasındaki sebep ise bilinmiyor. Yapılan açıklamada çiftin evlilik birliğini daha fazla sürdürmek istemediği yönünde bir açıklama yapılması dikkatleri çekiyor. Evlendikten sonra televizyon ekranlarından ve sahnelerden uzak duran Petek Dinçöz 2017 yılında çocuğunu dünyaya getirerek ilk kez anne olma heyecanı yaşamıştı. Daha sonra ise ikinci bebeğini kaybeden ünlü ismin ve eşi Serkan Kodaloğlu’nun anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdikleri ve bunun için protokol yaptıkları öğrenildi.

Anne – Baba İlişkimiz Sürecek

2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile evlenen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz 8 yıllık evliliğin ardından eşinden boşanma kararı aldı. Çiftin anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdiği öğrenildi. Petek Dinçöz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne – baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Anlaşmalı Boşanma Protokolü Hazırlandı

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu’nun boşanmasına ilişkin bilgi veren Petek Dinçöz’ün avukatı ise yaptığı açıklamada “müvekkilim petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu yaklaşık 8 yıldır evli olup anlaşmalı olarak boşanma kararı almışlardır. Her iki taraf da evlilik birliğinin devam etmeyeceği hususunda aynı düşüncede olduğundan taraflar arasında anlaşmalı boşanmaya dair protokol akdedilmiş ve karar verilmiştir. Bundan sonrasında taraflar müşterek çocukları İrfan Aslan Kodaloğlu için birbirlerine olan saygılarını ve arkadaşlıklarını kaybetmeden ilişkilerini sürdüreceklerini beyan etmişlerdir” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz 2014 yılında evlendikten sonra müzik çalışmalarından ve sahnelerden uzak kalmıştı. Ünlü ismin bundan sonra yeniden müziğe dönüp dönmeyeceği ise merak edilmeye başlandı.

17-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar