Pınar Altuğ'dan Yıldız Tilbe'ye Tepki

Pınar Altuğ'dan Yıldız Tilbe'ye Tepki
Geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarıyla ilgili söyledikleri sebebiyle büyük tepki çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’ye bir tepki de Pınar Altuğ’dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ve sokak köpeklerine zehirli et verilerek öldürülmesini isteyen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’ye tepkiler dinmek bilmiyor. Özellikle sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılaşan ünlü şarkıcı hakkında aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu. Yaptığı açıklamaya daha sonra hafifleterek devam eden Yıldız Tilbe ise yine sosyal medya hesabından kendisini eleştirenlere sert bir cevap vermişti. Gündemdeki sıcaklığını ve yerini koruyan Yıldız Tilbe ve sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamalarına ise hemen her gün bir tepki geliyor. Ünlü isme bugün bir tepki de yine ünlüler dünyasından geldi. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ yaptığı açıklamada Yıldız Tilbe’yi sert bir dille eleştirdi.

Talihsiz Bir Açıklama

Hayvanlara olan sevgisi ve yakınlığı ile bilinen ünlü oyuncu Pınar Altuğ geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarıyla ilgili sert bir açıklama yapan Yıldız Tilbe hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada “talihsiz bir açıklama olduğunu ummak istiyorum. Bir zaman sonra ne yaptığının farkına varacağını ummak istiyorum. Yıldız Tilbe hepimizin çok sevdiği, sesine hayran olduğu, müziğine bayıldığı bir insan ama hayvanlar için böyle bir cümle sarf edildiğinde elimin tersiyle itmem an meselesidir. Bir canlı için böyle bir şey diyebilmek, düşünebilmek aklımın almadığı bir durum. Umarım yanlışlıkla yanlış ifade ederek kendini söylemiştir. Bütün hayvanları evinize alın diye açıklama yapmış. Biz hayvan severler alabildiğimiz kadarını alıyoruz zaten. Fakat bunun çözümü onları zehirleyerek değil” ifadelerini kullandı.

Şarkılarını Dinlemem

Ünlü isim ayrıca gelen tepkileri de değerlendirdi. Pınar Altuğ “herkes kendince bir tavırda olabilir. Bu kadar severken böyle düşünen birini ben de hayatımda tutmak istemeyebilirim. Şarkılarını dinlemem olur biter. Onun umurunda olur mu bilmem ama insanların ticari yönlerde göstereceği tepkiler daha farklı olabilir” ifadelerini kullandı. Bu ifadeden ünlü isim Yıldız Tilbe’nin sahne çalışmalarının etkileneceğini ifade eden Pınar Altuğ’un bu açıklamasını doğrular nitelikte geçtiğimiz günlerde bir otel Yıldız Tilbe olan konser anlaşmalarını bu gelişmeler üzerine iptal etmişti. Bakalım bu konuyla ilgili kim neler söyleyecek ve gelişmeler ne yönde seyredecek?

17-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar