Pınar Altuğ'nun kızı da Çocuklar Duymasın'da!

Pınar Altuğ'nun kızıda Çocuklar Duymasın'da!
Kanal D'nin yeni dizisi Çocuklar Duymasın dizisinde Pınar Altuğ'nun kızı Su'da ekranlara geldi. Konuk oyuncu olarak dizide yer alan Pınar Altuğ'nun kızı Su, dizide oldukça örnek bir davranışla mesaj verdi.

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara çıkmaya başlayan Çocuklar Duymasın, yeni bölümleriyle izleyicinin gönlün kazanmaya devam ediyor. Peki Pınar Altuğ'nun güzel kızı Su Atacan, Çocuklar Duymasın'da hangi rolde yer aldı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da yer alan başrol oyuncularından birisi Pınar Altuğ'nun küçük kızı Su'da dizidekonuk oyuncuları arasındaydı. Su Atacan, kendi elleriy ile yaptığı bilezikleri satarak sokak hayvanlarına destek olan bir çocuğu canlandırdı. Küçük oyncu adayı Atacan, büyük ilgi toplayarak tam not almayı başardı.

Çocuklar Duymasın'a Çaycı Hüseyin'in Annesi de katıldı

Yaz sezonunda yeni bölümleriyle ekranlarda olması beklenen dizi Çocuklar Duymasın'a yeni bir isim daha katıldı. Temmuz ayında yayınlanmaya başlayacak yeni bölümlerde artık Çaycı Hüseyin'in Annesi de olacak. Yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.Çocuklar Duymasın yayın hayatına 2002 yılında TGRT’de başlamış ve ilerleyen yıllarda Atv, Star TV ve FOX’ta ekran serüvenine devam etmişti. 2016 sezonunda 360 TV’de tekrar bölümleri ile ekranlara gelen dizi, yine eskisi gibi büyük ilgi görmüştü.Yayın hayatına başlamak üzere olan Çocuklar Duymasın Dizisi’ni canlı tv’den izleyebilirsiniz Yaz sezonunda Kanal D’de yayına girmesi beklenen diziye Çaycı Hüseyin’in annesi rolündeki Kadriye (Suzan Kardeş) dahil oldu. Dizideki Kadriye (Suzan Kardeş) oğlunu çok seven fakat gelininden nefret eden bir kaynanayı oynayacak. Diziye renk katması beklenen Suzan Kardeş makyaj uzmanı ve ses sanatçısı olarak biliniyor. 

Suzan Kardeş Kimdir?

Suzan Kardeş 15 Nisan 1960 yılında Kosova’da dünyaya geldi. Çalışma hayatına Hürriyet Gazetesinde başlayan Suzan Kardeş, makyaj uzmanı ve ses sanatçısıdır. Birçok ünlünün makyözlüğünü yapan sanatçı 1985 yılından itibaren Sezen Aksu’nun tüm sahne ve çekim makyajlarını yaptı. Sezen Aksu’ya yakınlığı ile tanınan sanatçı, Sezen Aksu’nun desteğiyle Bekriya adlı bir müzik albümü çıkardı. En son TRT 1 ekranlarında yayınlanan seksenler dizisinde Pastaneci Sami’nin Annesi’ni canlandıran Suzan Kardeş, yeni Çocuklar Duymasın dizisinde de Çaycı Hüseyin’in Annesi Kadriye rolünde oynayacak.

05-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar