Pınar Deniz Depremzedeler İçin Neler Söyledi?

Pınar Deniz Depremzedeler İçin Neler Söyledi?
Ünlü ve güzel oyuncu Pınar Deniz ülkemizde yaşanan iki büyük deprem sonrası ilk günden itibaren yardımlarıyla dikkat çekti.

Türkiye’yi derinden sarsan büyük deprem felaketi sonrası tüm ülke tek yürek olarak deprem bölgesinde yaşayanların acısını paylaştı ve bu acıyı dindirebilmek ve az da olsa bu yaraya çare olabilmek için baştan beri ellerinden geleni yaptı. Yaşanan depremde yaralanan, evleri yıkılan, aç ve açıkta kalan insanlar için ellerinden geleni yapan her sektör, her kurum çaba harcarken dizi ve televizyon sektörü bu konuda öncü rol oynadı. Özellikle pek çok oyuncu bu konuda liderlik yaparken depremin ilk gününden itibaren oyuncular bağış yapmanın yanı sıra bağış yapacaklarla irtibat kurma konusunda da liderlik yaptılar. Son olarak tüm televizyonların katılımıyla yapılan ortak yayında da oyuncular yine merkezde yer aldı ve yardımlar için yardımseverlerden yardım topladı. Oyuncuların liderlik ettiği bu organizasyon öncesi düşüncelerini dile getiren oyunculardan olan Pınar Deniz deprem bölgesindekilerin yanındayız mesajını verdi.

Kalbimiz Sıkışıyor

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ilk günden itibaren deprem bölgesi için elini taşın altına sokan isimlerden biri. Yaptığı yardımların yanı sıra ünlü oyuncu televizyonların ortak yayınına da katıldı. Pınar Deniz yaptığı açıklamada “bizim burada kalbimiz sıkışıyorken, orada bu felaketten etkilenen insanlarımızın neler hissettiğini gerçekten ben tahmin bile edemiyorum. Biz bugün onlar için buradayız. Onların yanındayız. Benim kendi yakınımdan kaybettiğim biri olmadı ama arkadaşlarım ve ailemden gerçekten çocukluğunu, anılarını, annesini, babasını yani tüm ailesini kaybeden çok oldu. O yüzden çok mutsuzuz ama hep beraber ayağa kalkacağız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İlk Günden İtibaren Sahada Yer Aldı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından ülkemiz tam anlamıyla tek yürek oldu ve deprem bölgesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Oyuncusundan, bankacısına, şarkıcısına, esnafına, köylüsüne kadar herkes elini taşın altına soktu. İlk günden itibaren sahada olan ünlü oyuncu Pınar Deniz’de hem maddi yardımda bulundu ve hem de toplanan yardımların düzenlenmesi ve bölgeye gönderilmesinde yer aldı. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte yardım toplanan merkezlerde kolilerin paketlenmesi ve ayrıştırılması çalışmalarına katıldı. Ayrıca ünlü oyuncu paylaşımlarıyla herkesi yardım yapmaya teşvik etti.

16-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar