Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor
Geçtiğimiz aylarda tanışmalarının birinci yılını kutlayan iki ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlilik kararı aldı.

Geçtiğimiz ay 1. Tanışma yıl dönümlerini kutlayan ve bunu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyuran iki ünlü isim olan Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz kendilerinden beklenen kararı verdiler. Bir yıldır mutlu bir birliktelikleri olan ve her yerde ve her seferinde mutlu olduklarını her halleriyle gösteren iki ünlü oyuncu uzun süredir evlilik haberleriyle anılıyorlardı. Birbirine duydukları saygı ve sevgiyi her fırsatta dile getiren çift sonunda kendilerinden beklenen kararı aldılar ve evlenmeye karar verdiler. Yaz başından beri birlikte tatilde olan iki ünlü çiftten Kaan Yıldırım sonunda beklenen o soruyu sordu ve Pınar Deniz’e evlenme teklifi yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Pınar Deniz gözyaşlarının aktığı bir fotoğrafın altına “işte öyle bir an” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımla birlikte bir anda gündem olan ikilinin evlilik kararı aldığı öğrenildi.

İşte Öyle Bir An

Yaz başından beri birlikte tatil yapan iki ünlü oyuncu ve sevgili Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlilik kararı aldı. Ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medya hesabından ağlayan bir resmini paylaşarak “işte öyle bir an” ifadesini kullandı. Bu ifade sosyal medya gündeminde bir anda gündem olurken pek çok seveni iki ünlü ismin evlilik kararı aldığı tahminlerini yaptı. Bu tahminler bir süre sonra gerçek çıktı ve Kaan Yıldırım’ın Pınar Deniz’e evlenme teklifi yaptığı öğrenildi. İki ünlü ismin İngiltere’de sandal sefası sırasında evlenmeye karar verdikleri ve Kaan Yıldırım’ın evlenme teklifi yaptığı ve Pınar Deniz’in de gözyaşları içinde bunu kabul ettiği öğrenildi. İkilinin evlenme kararları uzun süredir beklenen bir haber olduğu için magazin basınında, internet haber sitelerinde ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Öbür yandan Kaan Yıldırım sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve paylaşımında “senin bana nasip olman şahsi hayatımın en değer biçilmez halidir” ifadelerini kullandı.

Yargı yakında başlıyor

Öbür taraftan son üç sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen Yargı dizisinin 3. Sezonu yaz başında sezon arası vererek tatile çıkmıştı. Son zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Yargı’nın 4. Sezon çalışmalarının başladığı ve dizinin çok yakında sete çıkarak yeni sezon için çekimlere başlayacağı öğrenildi.

08-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar