Kenan İmirzalıoğlu dizi setlerine dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu dizi setlerine dönüyor
Türk Sineması ve dizi sektörünün başarılı ve ünlü oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu ve ünlü yönetmen Yavuz Turgul aynı dizisi setinde buluşuyor.

Türk sineması ve dizi sektörünün ünlü isimlerinden olan ve bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ve aynı zamanda televizyon ekranlarında sunuculukta yapan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüyor. Son olarak Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı projeyle 2018 yılında televizyon ekranlarında yer alan ancak reyting sebebiyle dizisi erken final yapan Kenan İmirzalıoğlu’nun adı uzun süredir yeni projelerle anılıyordu. Sık sık yeni projeler için yapımcılar tarafından kapısı çalınan ancak istediği gibi bir proje bulamadığı için gelen teklifleri kabul etmeyen Kenan İmirzalıoğlu sonunda çalışacağı projeyi buldu. Son olarak internet yayın platformuna Alef adlı bir dizi çeken ve şu sıralar Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı programı sunan Kenan İmirzalıoğlu’nun içinde yer alacağı projenin adı henüz açıklanmazken projenin yapım şirketinin TMC film olduğu öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu & Yavuz Turgul

Dizi ve film dünyasının iki usta ismi TMC Film çatısı altında bir araya geliyor. Televizyon sektörü için hazırlanacak iddialı bir projede buluşan TMC Film, usta yönetmen Yavuz Turgul ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni bir dizi için kolları sıvadı. Uzun zamandır ekranlara dönmesi beklenen Kenan İmirzalıoğlu’nun sonunda bir projeye evet dediği öğrenildi. Daha önce Yavuz Turgul ile çalışan Kenan İmirzalıoğlu’nun televizyon ekranı için hazırlanacak dizide yine usta yönetmenle birlikte çalışacağı öğrenildi. Bugüne kadar Eşkıya, Muhsin Bey, Gönül Yarası, Yol Ayrımı gibi birbirinden ünlü sinema filmlerinin yönetmen koltuğunda yer alan Yavuz Turgul’un ilk kez bir dizinin yönetmen koltuğunda yer alacağı öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlı yapımları neler?

Türk sineması ve dizi sektörünün ünlü isimlerinden olan ve 18 Haziran 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelen Kenan İmirzalıoğlu bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Deli Yürek, Hayat Bağları, Alacakaranlık, Acı hayat, Ezel, Karadayı, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Alef, Deli Yürek Bumerang Cehennemi, Yazı Tura, Son Osmanlı Yandım Ali, Kabadayı, Ejder Kapanı, Uzun Hikaye ve Cingöz Recai bulunmaktadır.

08-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar