Erkin Koray’ın ardından kim ne dedi?

Erkin Koray’ın ardından kim ne dedi?
Kemal Kılıçdaroğlu: "Vefatından büyük üzüntü duydum. Anadolu rock'ın değerli ismi #ErkinKoray’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum"

Recep Tayyip Erdoğan:” "Türk müziğinin duayenlerinden Erkin Koray’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

Erkin Koray’ın ardından kim ne dedi?

Erkin Koray’ın vefatı sadece Anadolu Rock sevenlerini, müzik camiasını değil toplumun tüm kesimlerini hüzne boğdu. Efsane ismin vefatının ardından sanat, spor, siyaset başta olmak üzere her kesimden taziye mesajları yağdı.

Efsane şarkıları ile asla unutulmayacak

Kemal Kılıçdaroğlu: "Değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Hafızamızda yer eden efsane şarkıları ile asla unutulmayacak olan, Anadolu rock müziğin değerli ismi #ErkinKoray’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Kalbimize işleyen efsane şarkılarıyla hem milletimizin takdir ve sevgisini kazanan hem de kültürümüze unutulmaz bir değer mirası bırakan usta sanatçımız Erkin Koray'a Yüce Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun..."

Devlet Bahçeli:""Türk müziğinin usta isimlerinden, kendine özgün sesi ve yorumuyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Sayın Erkin Koray’ın vefatından duyduğum üzüntüyü paylaşıyor, merhum sanatçımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Kederli ailesine ve sanat camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum"

Bizi bize anlatmanın en iyi yolunu aradı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Müziğin efsane isimlerinden Erkin Koray’ı, akciğerlerindeki rahatsızlık ve yaşlılığa bağlı sağlık sorunları sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Erkin Koray, müziğiyle bir hayat boyu bizi bize anlatmanın en iyi yolunu aradı.…"

ABB Başkanı Mansur Yavaş: "Değerli sanatçımız Erkin Koray'ı maalesef kaybettik. Türkçe rock müziğine eserleriyle nefes vermiş, ezgileriyle Anadoluyu rock müzik ile bütünleştiren bir kişiydi. Sanatıyla hep hatırlanacak, Allah rahmet eylesin."

Nice eserleriyle gönlümüzde taht kurdu

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce: "Aşkımız Bitecek, Öyle Bir Geçer, Çöpçüler, Sevince ve daha nice eserleriyle gönlümüzde taht kuran usta sanatçı Erkin Koray'ı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Bir efsaneyi kaybettik. Vefat haberini aldığımız Erkin Koray’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve müzik dünyasına başsağlığı diliyorum."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: “Öyle bir geçer zaman ki… Anadolu Rock müziğinin efsane ismi, kıymetli sanatçımız Erkin Koray’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum."

08-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler