Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu Aynı Dizide Buluşuyor

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu Aynı Dizide Buluşuyor
Son dönemin en başarılı kadın ve erkek oyuncuları arasında yer alan Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu dijital bir platforma hazırlanan Yıldız dizisinde birlikte rol alacak.

Son dönemlerin başarılı oyuncuları peş peşe yeni projelerde iş bulmaya devam ediyor. Farklı oyun tarzları, seyirciyi hikayenin içine çekmeleri ve doğal oyunculuklarıyla öne çıkan isimler sektörde el üstünde tutuluyor ve hemen her yapımcının çalışmak istediği isimler arasında yer alıyorlar. şu sıralar Yargı’da rol alan ve Avukat Ceylin karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Pınar Deniz ile yine bu sezon başlayan ve Show Tv’de yayınlanan Üç Kuruş Dizisinin başarılı ismi Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu kendi dizileri devam ederken yeni bir dizide başrol oynamak konusunda yapımcıyla anlaştılar. Yaz sezonunda kendi dizileri sezon arası verdiğinde çekilecek Star adlı dizinin yayın kanalı tam belli olmamakla birlikte dizinin dijital bir platformda yayınlanacağı öğrenildi. İki yıldız ismi aynı sette buluşturacak olan Star dizisinin ise hazırlıklarının sürdüğü öğrenildi.

İki Ünlü İsim Aynı Sette

Yargı Dizisinde adeta fırtınalar estiren başarılı ve güzel oyuncu Pınar Deniz ile yine Üç Kuruş Dizisinde racon kesen Uraz Kaygılaroğlu yaz sezonunda dijital bir platform için Star adlı dizide aynı seti paylaşacaklar. Uraz Kaygılaroğlu’nun bir polisi canlandıracağı dizide Pınar Deniz ise ünlü bir kadını canlandıracak. Dizinin çekimlerinin yaz aylarında başlayacağı ve şimdiden hazırlıkların başladığı, cast görüşmelerinin yapıldığı öğrenildi. İki ünlü ismin şu an ki iş programına göre kendi dizilerinin sezon arası vermesiyle okuma provaları yapılacak ve ardından sete çıkılarak çekimler başlayacak.

Güçlü Kadını Oynamak İsterim

Ünlü oyuncu Pınar Deniz daha önce verdiği bir röportajda içinde bulunacağı işler için titiz davrandığını ve proje seçiminde canlandıracağı karakterin yaşadıklarına dikkat ettiğini belirtmişti. Deniz “kadını ezen projeleri reddediyorum. Gerekirse parasız kalmaya razıyım. Ben televizyonda güçlü kadını oynamak istiyorum. Televizyon toplumsal bir mesele. Şiddeti güzelleyen, destek çıkan işlerin içinde olmayacağım. Kendi kurallarımı böyle belirledim” ifadelerini kullanmıştı. Son dönemde rol aldığı yargı dizisi ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu bu dizide belirttiği gibi atak, cevval, gözünü budaktan sakınmayan Avukat Ceylin karakterini canlandırıyor. Tüm bunlara karşın Avukat Ceylin her şeye rağmen kırılganlığını da ön planda yaşamayı biliyor ve bunu da asla ezilmeden yapıyor. Star adlı dizide de ünlü birini canlandıracak oyuncunun karakteri şimdiden merak edilmeye başlandı.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar