Yıldız Tilbe’den Hayvan Severlere Sert Tepti

Yıldız Tilbe’den Hayvan Severlere Sert Tepti
Sokak köpekleriyle ilgili sözleri dolayısıyla ünlüler ve hayvan severler tarafından sert bir şekilde eleştirilen Yıldız Tilbe kendini eleştirenlere sert tepki gösterdi.

Son günlerde magazin basının en çok konuştuğu ve en çok okunan haberlerin başında gelen Yıldız Tilbe ve sokak köpekleriyle ilgili söyledikleri herkesin dilinde. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde sokak köpekleri ile söyledikleri özellikle hayvan severler tarafından tepki çekmiş ve pek çok ünlü isim de Yıldız Tilbe’yi eleştiren ifadeler kullanmışlardı. Sosyal medya ve magazin basınında halen konuşulan ve tepki çeken bu sözler karşısında büyük bir tepkiyle karşılaşan Yıldız Tilbe ise önce kendini savunmuş, sözlerini düzeltmişti. Eleştiriler devam edince ünlü şarkıcı daha fazla kendini tutamadı ve sosyal medya hesabından kendini eleştirenlere sert bir cevap verdi. Yıldız Tilbe cevabında özellikle hayvan severlere yüklendi.

Öyle Hayvan Sever Olunmuyor

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde sokak köpekleriyle ilgili söyledikleri sebebiyle tam anlamıyla linçe tabi tutuluyor. Ünlü isim kendini eleştirenlere daha fazla sessiz kalmadı ve sert bir cevap verdi. Yıldız Tilbe cevabında “saldırıp insanları parçalayan hayvanlar katledilsin, infaz edilsin, insan öldüren insanlar gibi cezalandırılsın dedim. Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez. Madem bu kadar hayvan seviyorsunuz hadi alın evinize birer tane. Hepsi ölecek şimdi soğukta sokakta. Bir bakmışsınız hepsi ölmüş sabah, hadi hayvan severler size sesleniyorum. Öyle beslemekle hayvan sever olunmuyor” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar, yorumlananlar ve beğenilenler arasına girdi.

Ne demişti?

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde sokak köpeklerinin insanlara saldırması ve peş peşe yaralanmalar ve hatta can kayıpları yaşanması üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve “saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin! İnsan parçalamak nedir ya?” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine aralarında ünlülerin de olduğu pek çok kişi Yıldız Tilbe’ye sert bir tepki göstermiş ve Tilbe’yi sözlerinden dolayı eleştirmişlerdi. Bunun üzerine Yıldız Tilbe yine sosyal medya hesabından başka paylaşımlarda bulunarak, sözlerini yumuşatmış ve hatta masum köpeklerden özür dilerim ifadelerini kullanmıştı. Ancak tepkiler durmamış hatta çığ gibi büyümüştü. Özellikle pek çok ünlü Yıldız Tilbe’yi sert eleştiren paylaşımlarda bulunmuşlardı.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar