Yasak Elma 14 Mart Pazartesi Akşamı Yayınlanmayacak mı?

Yasak Elma 14 Mart Pazartesi Akşamı Yayınlanmayacak mı?
Ekranların en başarılı dizilerinden biri olan Yasak Elma 14 Mart Pazartesi akşamı yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkamayacak. İşte sebebi!

Med yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve her pazartesi akşamı seyirciyle buluşan ekranların en çok seyredilen yapımlarının başında gelen Yasak Elma’ya nazar değdi. 5. Sezonunda olan ve bugüne kadar pazartesi akşamlarına damgasını vuran ve 6. Sezonu için devam konuşmalarının yapıldığı dizinin 14 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi. Dizinin müdavimleri için tam bir şok olan bu haber sonrası seyirciler dizinin neden yayınlanmayacağını merak ederek araştırmaya başladı. Her pazartesi akşamı seyirciye keyifli, entrik ve yoğun bir ihtiras, aldatma, güç ve aşk dizisi seyrettiren Yasak Elma’nın bir sağlık sorunu sebebiyle ekrana gelemeyeceği belirtildi. Dizinin ana kadrosunda yer alan ve Çağatay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Berk Oktay’ın koronavirüse yakalanması sebebiyle dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı öğrenildi.

Berk Oktay (Çağatay) Koronavirüse Yakalandı

Pazartesi akşamları ekrana gelen ve Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma kanalın bu sezon en istikrarı dizisi olmuş durumda. Beş sezondur yayınlanan ve reytingleri her zaman ilk üç içinde yer alan Yasak Elma bu sezonda yeni oyuncu kadrosuyla seyirciye yine heyecanlı bölümler seyrettiriyor. Dizinin 14 Mart akşamı yayınlanacak bölümünün ise ne yazık ki Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay’ın koronavirüse yakalanması sebebiyle yetişmediği ve dizinin bu hafta yayınlanmayacağı öğrenildi. Her hafta ortalama 140 dakikalık bölümler hazırlayan yapım ekibi Berk Oktay’ın koronavirüse yakalanması sebebiyle ve bu oyuncunun sahnelerinin çok olması dolayısıyla dizinin yeni bölümünü yetiştiremedi. Daha önce de dizinin yönetmeninin koronavirüse yakalanması sebebiyle dizi yayınlanamamıştı. Yapım ekibi ellerindeki stok bölümleri de daha önce yayınladıkları için her hafta bölümü ucu ucuna yetiştiriyor. Dizinin yeni bölümünün 21 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacağı öğrenildi.

İkinci Kez Yakalanıyor

Koronavirüse yakalanan ve evinde istirahate çekilen Berk Oktay Yasak Elma’da Çağatay karakterine hayat veriyor. Bu sezon hikayenin en önemli karakterlerinden biri olan Çağatay, Yıldız, Kumru, Ender arasında bir çekişme ve mücadele konusu olmuş durumda. Berk Oktay geçen sene de yeni evlendiği Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte koronavirüse yakalanmıştı.

14-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar