Popçu Simge'nin herkesten sakladığı bir çocuğu mu var?

Popçu Simge'nin herkesten sakladığı bir çocuğu mu var?
Pop müziğin önemli isimlerinden Simge'nin herkesten sakladığı bir çocuğu olduğu iddia edildi. Simge konuyla ilgili açıklama yaptı.

Son dönemde Türkçe pop müziğin yükselen isimlerinden Simge ile ilgili herkesi şaşkınlığa uğratan bir iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan iddialara göre Simge Sağın'ın herkesten sakladığı bir kız çocuğu var. Bir magazin programına katılan Simge Sağın hakkında çıkan bu iddialara açıklık getirdi. 

Simge Sağın'ın herkesten sakladığı bir kız çocuğu mu var?

Simge Sağın hakkında çıkan iddiaların kaynağı bir Facebook hesabı. Simge Sağın'ın adını taşıyan bir Facebook hesabı, ünlü şarkıcının ağzından konuşarak bir kız çocuğu olduğunu ve bu zamana kadar onu herkesten sakladığı hakkında paylaşımlar yaptı. Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharlı'nın hazırladığı Magazin Noteri isimli programa katılan Simge Sağın, bir Facebook hesabı olmadığını ve bahsi geçen Facebook hesabının sahte hesap olduğunu dile getirdi.

Simge Sağın konuyla ilgili "Facebook’ta bir hesabım yok. Biri, kendisini Simge Sağın olarak tanıtıyor. Bu kişi daha önceden tanıdığım biri. Kendisini ben zanneden bir erkek. İnanır mısınız ses kayıtlarını dinledim, 'Ben Simge, sesim gece çok sahne yaptığım için kalın çıkıyor' gibi yalanlar söylüyor. Bana benzeyen seksi kadın fotoğrafları bulmuş, onları benmişim gibi kafası olmadan karşı tarafa gönderiyor. Sanat camiasından o kadar çok şaşırdığım insanla arkadaş olmuş ki... Benle 2 senedir tanışıp konuştuğunu sananlar var. 'Ben paraya sıkıştım' diye para da istiyormuş. Bu benim kariyerime de zarar verecek bir şey. Hesabı kapattırmak için avukatım Ayşegül Mermer gerekli başvuruları yaptı." ifadelerini kullandı.

Simge Sağın kimdir?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Arnavut bir anneye sahip olan Simge Sağın'ın babası da Simge Sağın gibi müzisyendir. Henüz küçük yaşlardan itibaren gitarla haşır neşir olan Simge, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümü mezunudur. Zeynep Dizdar, Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç'a vokalistlik yaparak profesyone müzik kariyerine başladı. 2011 yılında Yeni Çıktı isimli 6 şarkıdan oluşan bir EP çıkardı. 2014 yılında Bip Bip isimli teklisini müzik severlerle buluşturdu. Bip Bip şarkısı pek çok kişinin diline dolanarak Simge Sağın'a büyük bir tanınırlık kazandırdı. 2015 yılında çıkan Miş Miş isimli tekli ise hit oldu ve şarkıcının yükselişi devam etti. 2016 yılında Yankı ve Kamera teklileri yayınlandı. 2017 yılında ise Pamuk Prenses ve Üzülmedin mi? teklileriyle dinleyicilerinin karşısına çıktı. 2018 yılına gelindiğinde ise Simge Sağın, ilk stüdyo albümünü çıkardı. 14 şarkılık Ben Bazen albümündeki özellikle Öpücem ve Ben Bazen şarkıları büyük beğeni topladı. Simge Sağın son olarak 2019 yılında As Bayrakları isimli teklisini yayınladı.

07-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler