Portekiz - Fransa maçı canlı izle

Portekiz - Fransa maçı canlı izle
Portekiz - Fransa maçı canlı izle: Portekiz ile Fransa arasındaki Euro 2020 F Grubu maçını full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Portekiz - Fransa maçı canlı izle: Portekiz ile Fransa arasında oynanacak Euro 2020 F Grubu son maçını full HD ve kesintisiz olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. TRT 1 tarafından ekranlara taşınacak mücadele milyonlarca futbolsever tarafından takip edilecek. Ülkemizde de bu maça yoğun bir ilgi olacak zira iki takım bir önceki Avrupa Şampiyonası finalinde de karşı karşıya gelmişti. O maçı uzatmalarda gelen golle Portekiz kazanarak şampiyonluğa ulaşmıştı. Fransa, bu maçtan tam 5 yıl sonra rövanş alma şansı buldu. Herkes bir an önce maçın başlamasını ve büyük heyecanı yaşamayı istiyor. Euro 2020'nin en renkli grubu olan F Grubu'ndaki iki maçın sonucuna göre Portekiz, turnuvaya veda edebilir. Portekiz - Fransa maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Portekiz - Fransa maçı canlı izle

Portekiz ile Fransa, Euro 2020 F Grubu son maçında karşı karşıya geliyor. İki takım için de hayati önem taşıyan mücadele Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan Perenc Puscas Stadyumu'nda oynanacak. TRT 1 tarafından ekrana getirilecek mücadeleyi milyonlarca futbolsever izleyecek. Herkesin merakla beklediği bu karşılaşmayı bu sayfa üzerinden de oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Bunun için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Portekiz - Fransa maçı ilk 11'ler

Portekiz ilk 11: Patricio, Semedo, Pepe, Dias, Guerreiro, Moutinho, Silva, Pereira, Sanches, Jota, Ronaldo

Fransa ilk 11: Lloris, Kimpembe, Varane, Hernandez, Kounde, Pogba, Tolisso, Kante, Griezmann, Mbappe, Benzema

Son dünya şampiyonu Fransa, bu akşam son Avrupa şampiyonu Portekiz ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadele öncesinde Fransa, 4 puanla ilk sırada yer alıyor. Almanya ise 3 puanla ikinci sırada. Portekiz de 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grubun son sırasında Macaristan yer alıyor. Fransa ile Portekiz, Euro 2016 finalinde karşı karşıya gelmişti. Normal süresi 0-0 biten maçın 109. dakikasında oyuna sonradan dahil olan Eder'in golüyle kazanan Portekiz, Fransa'yı mağlup etmiş ve Fransızlar kendi evlerindeki Euro 2016'yı kazanmaktan mahrum kalmıştı. Fransa, bu maçı kazandığı durumda küçük bir ihtimal de olsa rakibini turnuvanın dışına itebilir.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar