Almanya - Macaristan maçı canlı izle

Almanya - Macaristan maçı canlı izle
Almanya - Macaristan maçı canlı izle: Almanya ile Macaristan arasındaki Euro 2020 F Grubu son maçını full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Almanya - Macaristan maçı canlı izle: Euro 2020 F Grubu'nda Almanya ile Macaristan arasında oynanacak maçı ekrana getirecek TRT Spor kanalının canlı yayınını full HD ve kesintisiz olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. İlk maçta Fransa karşısında 1-0 mağlup olan Almanya, daha sonra Portekiz karşısında bol gollü bir galibiyet alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. Bu akşam da herhangi bir sürpriz yaşamadan Macaristan'ı yenmek isteyen Almanlar, grubun diğer maçının skoruna bakmadan gruptan çıkmak istiyor. Macaristan tarafında ise tek amaç Fransa maçında alınan 1 puanın ardından bu maçta da büyük sürpriz yapmak olacak. Ülkemizde ve tüm dünyada pek çok izleyici bu maçı ekran başında izleyecek. Almanya - Macaristan maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Almanya - Macaristan maçı canlı izle

Almanya ile Macaristan, Euro 2020 F Grubu son maçında karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadele Almanya'nın Münih kentinde yer alan Allianz Arena'da oynanacak. 22:00'da başlayacak mücadele TRT Spor tarafından ekrana gelecek. TRT Spor kanalının canlı yayınına bu sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Almanya - Macaristan arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Almanya - Macaristan maçı ilk 11'ler

Almanya ilk 11: Neuer, Ginter, Hummels, Rudiger, Kimmich, İlkay, Kroos, Gosens, Havertz, Sane, Grabry

Macaristan  ilk 11: Gulacsi, Szalai, Fiola, Orban, Nego, Botka, Nagy, Schafer, Kleinheisler, Sallai, Szalai

Euro 2020 F Grubu'nun liderlik koltuğunda topladığı 4 puan ile Fransa yer alırken onun hemen arkasında topladığı 3 puan ile Almanya yer alıyor. Aynı puana sahip Portekiz de üçüncü sırada yer alıyor. Son sırada ise 1 puanla Macaristan bulunuyor. Bu maç öncesinde Almanya da Macaristan da gruptan çıkabilir. Tabii ki hem matematiksel olarak hem de kalite olarak Almanya'nın şansı çok daha yüksek. Macaristan ilk maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. İkinci maçında ise Fransa ile 1-1 berabere kalarak sürprize imza attı. Almanya ise Fransa'ya 1-0 mağlup olurken ikinci maçında Portekiz'i 4-2 ile geçti.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar