Ramo 15. Bölüm İzle!

Ramo 15. Bölüm İzle!
Ramo 15. Bölüm İzle; 9 Ekim Cuma akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Ramo’nun 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 15. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener gibi oyuncuların rol aldığı Ramo Dizisi bu akşam 15. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve bu sezona da oldukça iyi bir giriş yapan dizi özellikle son bölümde seyirciye nefessiz bir bölüm izlettirmişti. Ramo’nun İstanbul’a taşınması ve yeni oyuncularla güçlenmesi seyircide bir endişe oluşturmuştu. Ancak görünen o ki bu endişe dizinin yüksek sahneleri ve akıcı hikayesiyle boşa çıkmış durumda. Özellikle Ramo’nun intikam almak için dönüşü ve bu sırada rakipleriyle ölümüne mücadelesi seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor.

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ramo’nun hapisten çıkması ve Sibel ile Taner’i evlenirken görmesi üzerine yeniden başlayan hikayede Ramo tarafını belirlemiş ve bu tarafta Sibel hainler grubunda yer almıştı. Ancak uzaktan uzağa Ramo’yu korumaya çalışan Sibel son bölümde adeta kendini feda etmişti. Bu sırada Ramo Cihangir’in oğlu Taner’i öldürmüş ve bu da Cihangir’in tüm gazabını üzerine çekmesine sebep olmuştu. Cihangir Ramo için ölüm emrini hiç düşünmeden vermişti.

Ramo 15. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv’nin etkili dizilerinden biri olan ve 2. Sezonuna başlayan Ramo yine seyircisini kendine bağlamayı başarmış durumda. Son bölümde yaşananlardan sonra adeta nefessiz bir şekilde 15. Bölümü bekleyen seyirci yine heyecan kasırgasının ortasında kalacak gibi görünüyor. Ramo’nun 15. Bölümünde Vahap’ın Ramo ve Cihangir’i öldürme girişimi Ramo tarafından etkisiz hale getirilirken Vahap bu eylem sonunda hayatını kaybetmiştir. Bu sırada çıkan çatışmada Ramo Doğu’nun hayatını kurtarmıştır. Bu durum Cihangir cephesinde Ramo hakkında yeniden soru işaretleri doğururken Cihangir Sibel’in yurtdışına kaçacağını düşünerek adeta bir insan avı başlatmıştır. Sibel bu takipten bunalınca kendisi için hiçte güzel olmayacak bir karar vermek zorunda kalır. Bu arada Cihangir Ramo’yu bırakmış değildir ve Cihangir Ramo ile Köksal’ın birlikte çalıştığını düşünerek Ramo’ya inanılmaz bir tuzak kurar. Bu tuzaktan Ramo’nun sağ çıkma şansı bulunmamaktadır. Heyecanı ve aksiyonu bol sahnelerle bu akşam seyirciyle buluşacak olan Ramo 15. Bölüm saat 20.00’da Show Tv’de.

09-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar