Ramo 34. Bölüm İzle

Ramo 34. Bölüm İzle
Ramo 34. Bölüm İzle; 26 Şubat Cuma akşamı 34. Bölümüyle ekrana gelen Ramo dizisinin yayınlanan 34. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 34. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet yılmaz Ak, Devrim Özkan ve Mustafa Yıldıran’ın rol aldığı Ramo bu akşam 34. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri durumundaki Ramo her hafta yeni bölümleriyle seyirciye nefessiz bir macera seyrettiriyor. Bir mafya dizisi olan ve Ramazan adındaki bir gencin hem mafyanın içinde olup hem de mafyadan intikam alma hikayesinin anlatıldığı Ramo her Cuma akşamı en çok seyredilen yapımlar arasında bulunuyor ve reytinglerde her zaman ilk sıralarda yer alıyor. Son bölümlerde Ramo’nun artık İstanbul için mücadele ettiği ve sevdiği kadın olan Sibel’in öldüğünü sandı bölümler seyircide heyecanı tavan yaptırmış durumda. Ramo bu akşam 34. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de seyirciyle buluşuyor.

ramo son bölüm izle

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan Ramo’nun yayınlanan son bölümünde Ramo artık her şeyi göze alarak İstanbul’un patronu olmak için mücadele etmeye başlamıştır ve bu mücadelede karşısındaki rakip Mashar’dır. Öbür taraftan ise İstanbul’un ve ülkenin patronlarının tek bir amacı vardır o da Ramo’ya biat ettirmek ve diz çöktürmek. Ancak Ramo’yu planını işlemekten alıkoyan gerçek ise Sibel’in halen hayatta olduğunu öğrenmesi ve rehin tutulduğunu bilmesidir.

Ramo 34. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve BKM yapımı olan Ramo bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir serüvenle seyirci karşısında oluyor. Mashar’ın yerine İstanbul’u yönetmek isteyen Ramo bunun için adımlarını temkinli atmak zorundadır zira en küçük bir hatası ailesinin ve Sibel’in hayatına mal olacaktır. Sonunda yarım da olsa amacına ulaşan Ramo İstanbul’u Mashar’la birlikte yönetmeye başlar ama bu durum Korkut’un içine sinmemiştir ve en ufak bir fırsatta Ramo’yu ortadan kaldırmaya kararlıdır. Bu arada Sibel’le yeniden kavuşan Ramo’nun sevincine diyecek yoktur. Ramo ve Sibel’in yeni evlerinde büyük bir coşkuyla nikahları kıyılır. Bu arada İstanbul’u Mashar’la birlikte yönetmeye başlayan Ramo’nun sorumlu olduğu bir sevkiyatta bir sorun çıkar ve Ramo’nun başı büyük derde girer. Ramo bu tersliği araştırdıkça işin altından Korkut çıkmaya başlar ancak sürprizler bununla sınırlı kalacak gibi değildir. Ramo 34. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

26-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar