Ramo 36. Bölüm İzle

Ramo 36. Bölüm İzle
Ramo 36. Bölüm İzle; 19 Mart Cuma 36. Yeni bölümüyle ekrana gelen Ramo’nun yayınlanan 36. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 36. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Atilla Olgaç, Emre Kınay, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak ve Mustafa Yıldıran’ın rol aldığı Ramı bu akşam saat 20.00’da 36. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonu olan ve BKM Film tarafından hazırlanan ve bi,r mafya dizisi olan Ramo her Cuma akşamı seyircinin ilgiyle ve heyecanla takip ettiği dizilerden biri. Dizi özellikle son bölümlerde Ramo’nun büyük liderler dünyasına girmesi ve bu dünyayı tanımaya başlaması ve büyük liderleri ortadan kaldırmak için yaptığı planlarla oldukça heyecanlı hale geldi. Dizide mafyayı bitirmeye karar veren ve bunun için mafyanın içinde her an daha da büyüyen Ramo’nun ve sevdiklerinin hikayesi ele alınıyor. Dizi bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de.

ramo son bölüm izle

Ramo Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin Cuma akşamları ekrana gelen ve heyecanlı sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Ramo yayınlanan son bölümde yine gerilimi bir bölümle ekrana geldi. Ramo patronların dünyasına girmek için harekete geçince bu sefer bu durumdan rahatsız olan Mashar’la arası bozulur. Ramo üç patronun da yüzünü görmek ve buna göre plan yapmak istemektedir. Ancak bu konuda Ramo’ya zorluk çıkaracak kişi Mashar’dır ve bu durum Ramo’nun işlerini zora sokacaktır.

Ramo 36. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin BKM Film imzalı yapımı Ramo bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Her Cuma akşamı seyirciyi nefessiz bırakan dizi bu akşam yine gerilim dolu bir bölümle ekranda olacak. Ramo’nun patronlar dünyasının üç patronunu da tanımak istemesi ve onları ortadan kaldırmaya hazırlanmasıyla işler daha da sertleşmektedir. Ramo ne pahasına olursa olsun harekete geçmek niyetindedir. Patronları ortadan kaldırmak için planını ailesiyle paylaşan Ramo bunun için tek başına hareket etmeye karar verir. Bu arada Sibel ve Ramo arasında her an yaşanan tartışma ve aşk seyirciyi eğlenceli sahnelerle baş başa bırakırken Mashar Ramo’yu oyundan atmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Ramo bu akşam ekrana gelecek 36. Bölümle yine seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Ramo bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar