Ramo 32. Bölüm İzle

Ramo 32. Bölüm İzle
Ramo 32. Bölüm İzle; 12 Şubat Cuma akşamı 32. Yeni bölümüyle ekrana gelen Ramo’nun yayınlanan 32. Bölümünü canlı, tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 32. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet yılmaz Ak, Devrim Özkan Mustafa yıldıran ve Emre Kınay’ın rol aldığı Ramo bu akşam saat 20.00’da 32. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve seyirciye heyecan, aksiyon ve gerilimi bir arada sunan mafya temelli dizi Ramo her bölüm heyecanla takip ediliyor. Reytinglerde oldukça iyi seviyelerde olan ve son olarak oyuncu kadrosuna Emre Kınay’ı da dahil eden Ramo bu akşam yine heyecanlı ve aksiyon dolu bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Ramo bu akşam 32. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor.

ramo son bölüm izle

Ramo Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin ikinci sezonunda olan ve heyecanın bir an bile düşmediği dizisi Ramo bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelirken dizinin yayınlanan son bölümünde adeta küçük bir kıyamet yaşandı. Ramo ve Sibel’in dünlerinin yapılacağı mekana baskın düzenleyen Nehir’in anlaştığı adamlar adeta her yeri kan gölünü çevirirler. Pek çok insan hayatını kaybederken Sibel’de ağır yaralıdır. Ramo bunu yapan Korkut’tan intikam almak ister ancak Korkut’un elinde Ramo’ya dair büyük bir delil vardır.

Ramo 32. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Ramo’nun yayınlanan son bölümünde Sibel kendi düğününde çok ağır yaralanmıştır. Ramo bunun intikamını Korkut’tan almak ister ancak Korkut’un elinde Ramo’ya dair deliller vardır. Ramo bu durumda çok zor durumdadır. Bu sırada hastanede ölen kişilerden birinin Sibel olduğunu öğrenir. Ramo her ne kadar bu duruma inanmak istemese de hastane odasından alınan örnekler bulunan cesedin Sibel’e ait olduğunu göstermektedir. Ramo ise hiç kimseyi dinlemeden her yerde Sibel2i aramaktadır. Bunun için adamlarını her yana salar ve adeta İstanbul’u ayağa kaldırır. Bu durum ise büyük patronları fazlasıyla rahatsız etmiştir. Bu durumda Ramo’nun ortadan kaldırılması kararı alınır. Mashar büyük patronlarında onayıyla Ramo’yu ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak bu durum karşısında Ramo’nun da planları vardır ve kolay kolay teslim olmayacaktır. Ramo bu akşam yine nefesleri kesecek bir bölümle ekranlarda olacak. Ramo saat 20.00’da 32. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor.

12-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar