Ramo 9. Bölüm İzle!

Ramo 9. Bölüm İzle!
Ramo 9. Bölüm İzle; 10 Mart Salı akşamı 9. Bölümüyle ekrana gelen Ramo Dizisi’nin 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 9. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Görkem sevindik gibi oyuncuların rol aldığı Ramo 9. Bölüm 10 Mart Salı akşamı saat 20.00 da Show TV’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren Salı akşamlarının en iyi reyting yapan dizisi Ramo her bölüm seyirci tarafından ilgiyle ve merakla seyrediliyor. Seyircinin sevgilisi haline gelen dizi özellikle son bölümlerde adeta nefesler tutularak takip ediliyor. BKM tarafından hazırlanan ve Adana’da çekilen Ramo Adana mafyasına kafa tutan bir gencin ailesini korumak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Geçtiğimiz Alpay'ın saldırısından ölümün ucunda kurtulan Ramosevdiklerini koruyabilecek mi? Ramo 9. Bölüm tek parça izlemek için yayın linkine aşağıdaki bağlantı butonundan ulaşabilirsiniz!

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ramo 9. Bölüm İzle! Altay büyük bir saldırı yapmıştır. Ramo bu saldırıdan ölümün ucunda kurtulmuş .Geride kalan sevdiklerini koruma için elinden geleni sonuna kadar yapacaktır. Bu saldırı mahalleyi kıyamet gününe çevirir. Mahalledeki sevilen değer verdiği bir çok kişi bu saldırıda can verir. Hasan ve Şain direnişe geçsede en sonunda yakalanarak rehin tutulurlar. Bununlada yetinmeyip Fidan'ı da rehin tutarlar. Neco'nun düşündüğü plan hayal ettiği gibi olmamıştır. Alpay her fırsatı değerlendirip Süleymanı da almak için saldırmış başarılı olamamıştır. Sibel ve Neco'nunda rehinelere katılması ile Alpay Mafya ile bir pazarlığa oturur.  İşin ucunda rehinelerin hayatı söz konusu iken Süleyman beraberinde Halef'i de alarak kurtulmayı başarır. 

Halef artık kendini sorgulama safhasındadır. Süleyman'ın salkadığı geçmiş yaşantısını onu sona fazlası ile yaklaştırmıştır. Alpay Komisyonun kendisini oyaladığını anlar. Rehinelerin hayatları için zaman hızlıca dolmaktadır. Sevdiklerinin hayatları Ramo'ya bağlıyken nasıl hareket edeceği merak konusudur? Hepsi ve fazlasını bu akşam saat 20:00'de Ramo 9. Bölüm canlı Show TV'de izleyebilirsiniz.

İyi Seyirler. 

 

 

10-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar